Indul a “MY J/24 Europeans 2017″ fotóverseny, a Quantum Sails Hungaryvel!

A felkészülés minket izgalomban tart egész szezonban, de közben arra is kíváncsiak lennénk, TI hogyan készültök az EB-re!

Hajót szereltek? Örömszelfi egy futamgyőzelem után? Hétvégi edzővitorlázás? Kész van az új csapatruha? Bármilyen fotót is készítesz idén a felkészülésről, a vitorlázásról, a Jé-ről naplementében, oszd meg velünk és a többiekkel! A legjobb képek készítői Quantum Sails övet, napellenzős sapkát és vízhatlan noteszt nyerhetnek.

A fotóverseny a J24 Flottabajnoksággal egy időben, 2017 április 29-én veszi kezdetét és egészen az EB végéig, azaz szeptember 30-ig tart! Május és szeptember között összesen 5 alkalommal hirdetjük ki a hónap fotója díj nyertesét, az Európa-bajnokság versenynapjai alatt pedig a nap fotóját jutalmazzuk!



Hogyan vehetsz részt a játékban? Töltsd fel nyilvános posztban a fotót a saját facebook vagy instagram oldaladra a #myj24europeans2017 és #quantumsailshungary hashtagekkel ellátva. A Quantum Sails Hungary által felkért zsűri az említett #-ekkel ellátott fotók közül választja majd ki a hónap vagy EB versenynap legjobb fotóját!

A nyertes képet és készítőjét, a hónap fotója esetében minden hónap 10. napjáig, a nap fotója esetében pedig a következő nap 12 óráig a Quantum Sails Hungary facebook és instagram oldalán tesszük közzé.

Kamerákat elő, indulhat a fotózás!

#myj24europeans2017 #quantumsailshungary

További információ és részvételi feltételek:

FOTÓVERSENY! – Ti hogyan készültök a J24 Európa-bajnokságra?



Fotó: byc