Egy teljesen megújított, hatalmas standon találkozhatnak majd az érdeklődők a Bavaria Magyarország által kínált hajókkal a februári Budapest Boat Show-on


Újra február, újra Budapest Boat Show! Magyarország legnagyobb szárazföldi kikötője ezúttal 2016. február 18-21. között várja a hajózás meglévő és leendő szerelmeseit a Hungexpo területén. Ezúttal a 2016-os riói olimpia lesz a kiállítás kiemelt témája, így a tematikus programszigeten ehhez kapcsolódó programok és érdekességek várják a látogatókat. Természetesen az idén is jelen lesz a Bavaria Magyarország, amely az immár szokásosnak mondható négyszáz négyzetméteres standján több meglepetéssel valamint számos kedvezménnyel várja a vitorlázás kedvelőit.


2016-bavaria-boatshow-cr33.jpg

Már nem kell sokáig várakozni, és szélesre tárja kapuit a látogatók előtt az

idei Budapest Boat Show a Hungexpo területén

. Az immár hagyománnyá vált rendezvény középpontjában ezúttal a 2016-os nyári olimpiát helyezték a szervezők, aminek következtében a riói ötkarikás játékokhoz kapcsolódó programokkal várják kilátogató nagyközönséget

a


február 18-21. között nyitva tartó hajókiállításon.


„A Budapest Boat Show kiállítás 2013-ban teljesen megújította koncepcióját, hogy lépést tudjon tartani a kiállítók és látogatók igényeivel, ennek köszönhetően a látogatók száma azóta folyamatosan emelkedik, melyet a kiállítói elégedettség is tükröz. Idén már a jubileumi 25. alkalommal rendezzük meg a kiállítást, ami a Hungexpo Zrt. egyik legnagyobb kiállításcsokrának része. Tavaly rengeteg látogató kereste fel a Boat Show-t, a Fehovával együtt összesen 57 ezer látogatót vonzott. A speciálisabb célcsoportja miatt a Budapest Boat Show nagy rendezvénynek számít, olyannyira, hogy jelenleg ez az ország legnagyobb ilyen tematikájú kiállítása, ezért nevezzük Magyarország legnagyobb szárazföldi kikötőjének”



jelentette ki Kujalek Máté, a Hungexpo Zrt marketing menedzsere

.



És ha Boat Show, akkor természetesen nem maradhat ki a Balaton és a tradicionális vitorlázás sem. Immár hagyományos módon ismét jelen lesz a kiállítók között a

Bavaria Magyarország

, és a cég 400 négyzetméteres

standján

számos érdekességgel várja a látogatókat, akik többek között a

Bavaria Cruiser 33-as és a 37-es vitorlást, a Sport 360-as Yachtot,

valamint

Joker Clubman 24 lábas RIB hajót

is testközelből ismerhetik meg.




„A standunkon több mint tízen dolgozunk majd nyitástól zárásig, hogy a kiállítás négy napja alatt minden érdeklődővel megismertessünk mindent, amit kínálni tudunk a vitorlázás szerelmeseinek. Nagy örömünkre szolgálna, hogy aki kijön a kiállításra, az sokkal több időt töltsön el a pavilonban és a standunkon, hogy mindent alaposan megnézzen. A mostani kínálatunk bizonyosan felkelti az emberek érdeklődését”

–árulta el

Lange Péter, a Bavaria Magyarország ügyvezető igazgatója.


2016-bavaria-boatshow-lange-peter.jpg

A kiállításra kerülő

tágas Bavaria Cruiser 33-as rendkívül könnyen kezelhető

, legyen szó akár egyfős vagy többfős legénységről. A kormányos kényelmesen eléri a genoa csörlőket, így a manőverezés igazán gyerekjáték

. A tágas belső tér olyan atmoszférát áraszt, mintha eggyel nagyobb méretű jachton lennénk.

A tágas és fényárban úszó szalon igazi loft hatását kelti a hatalmas ablakokkal. Legyen szó egy hosszú vagy akár egy rövid hétvégi hajókázásról, a rendkívül gazdag alapfelszereltségű hajó az utasok kedvencévé válik nagyon rövid időn belül.


A másik kiállításra kerülő vitorlás hajónk Bavaria Cruiser 37-es vitorlást 2014-ben Európa legjobb jachtjának jelölték

. A hajó szépen beleillik a balatoni látképbe is, mérete nem túl kirívó, de mégis egy árnyalatnyival nagyobb a mellette vitorlázó hajóknál.

Magas sebességi potenciál jellemzi, ugyanakkor egyszerűen lehet irányítani,

egyenletes vitorlástulajdonságok párosulnak a kiváló menetstabilitással, és a jó manőverezhetőséggel

.

A modell igen sikeres volt eddig is, hiszen már jó pár példány vitorlázik a Balatonon.



Igazi vérpezsdítő, férfiszívet melengető vízi jármű a

Joker Clubman 24 lábas RIB hajó

, ami majd hét és fél méter hosszú, három méter széles,

16 fő befogadására alkalmas

, és egy hatalmas, Magyarországon ritkán látható 250 lóerős Suzuki motorral van szerelve.

Igazi újdonság lesz a cég standján a Sport 360-as Yacht,

amely majd 11 méter hosszú, és a hajót a nagy cockpit, valamint a tágas belső terek még nagyobbá teszik.




„A kiállítás négy napja alatt szeretnénk az érdeklődőkkel megismertetni mindent, amit kínálni tudunk a vitorlázás szerelmeseinek. A bemutatott hajóink, valamint a különböző szolgáltatásaink mellett rendkívüli kedvezménnyel is szeretnénk leendő partnereinket meglepni: a nyári vitorlázást a kiállítás ideje alatt megéri lefoglalni, hiszen hajóbérlésre ezen a négy napon húsz százalék kedvezményt biztosítunk”

– árulta el

Lange Péter.

A cég a számos látnivaló mellett nem feledkezik meg a vendéglátásról sem: a

jó szó mellett a finom kávé sem hiányzik majd

a Bavaria Magyarország standján.