Harmincötödik alkalommal rendezi meg a pünkösdi hétvégén a Túravitorlás Sportklub a balatoni vitorlázók egyik legkedveltebb versenyét, a Pünkösdi Regattát.

A második legrangosabb balatoni vitorlásesemény sokak számára a szezon egyik legnagyobb élményét jelenti, hiszen a vitorlázók itt családias légkörben tölthetnek együtt egy hétvégét Keszthelyen. A május 14. és 16. között tartó rendezvényen várhatóan 250 hajó és több mint ezer vitorlázó indul, díjakat kapnak az egytestű abszolút és yardstick szerinti dobogósok is, a Helly Hansen Kupát pedig a Balatonföldvár- Keszthely futamban abszolút elsőként befutó hajó nyeri.

A díjkiosztó 2016. május 15-én, vasárnap este 19.00 órakor lesz a Keszthelyi Yacht (volt Phoenix vagy Libás) kikötőben. A norvég márka az előző évekhez hasonlóan ideiglenes pop-up üzletet is nyit a kikötőben, ahol elérhetőek lesznek a legújabb vitorlás ruházatok és kiegészítők is.

“Nagy örömünkre szolgál, hogy idén is részesei lehetünk a Pünkösdi Regattának,” -mondta Rajna Gabriella, a Helly Hansen Magyarország ügyvezetője. “A Helly Hansen majdnem 140 éve nyújt megfelelő ruházatot a vitorlázás szerelmeseinek, így a sportág mára a márka DNS-ének része.”

“A Helly Hansen már ötödik éve támogatja a Regattát, és idén is izgatottan várjuk az első nap távolsági szakaszát, a Helly Hansen Kupát.” – tette hozzá Siklósi Máté, a Túravitorlás Sportklub elnöke.

A Helly Hansen legújabb kampányával is a vitorlásélményeket ünnepli. A globális technikai ruházati márka a Regatta utolsó napjától, május 16-tól arra bátorítja kedvelőit, hogy fejtsék ki pár sorban a márka oldalán nyári terveiket, és illusztrációként osszák meg kedvenc vitorlázás közben készült fotójukat is. A legjobb feltöltés szerzője életre szóló élményben részesülhet, hiszen nem akárkivel vitorlázhat majd, mint a márka extrém vitorlázó nagykövetével, Thomas Coville-lel.

A Helly Hansen “What’s on Your Horizon?” kampánya május 16. és június 30. között tart majd. A részvevőknek nincs más dolguk, mint feltölteni kedvenc vitorlázás közben készült fotójukat és pár sorban kifejteni nyári terveiket. A fődíj egy két személyre szóló felejthetetlen vitorlázás a franciaországi Bretagne partjai mentén a Helly Hansen nagykövet Thomas Coville-lel. A feltöltéseket a

www.hellyhansen.com/whatsonyourhorizon

oldalra várják.