Bővítettük webáruházunk kínálatát egy nem teljesen kézenfekvő termékcsoportra.

Kedves Olvasónk!

Bizonyára észrevette azt a furcsaságot az elmúlt napokban, hogy a webáruházunk bannerében eddig nem megszokott termékek villannak fel.

Ennek oka nagyon prózai. Úgy gondoltuk, hogy mivel nem minden feleség, barátnő, gyermek vitorlázik versenyszerűen, de szívéhez közel áll a sport, illetve az ehhez kapcsolódó témák – tengerpart, stb. – talán kézbe venne egy-egy olyan terméket, amellyel otthonát tudja csinosítani, esetleg kedvesét, szüleit meglepheti.

Mai világunkban elveszítette értékét a saját kezűleg készített ajándék, mindenki inkább készen vásárolja azokat.

Ezt a tendenciát szeretnénk kicsit – ha nem is megállítani de lassítani, illetve meghozni a kedvüket a szeretett sporton keresztül ahhoz, hogy alkossanak számukra kedves emlékeket.

Ezért első körben vitorlázás, tenger, világítótorony, víz, kedves állatok témakörben helyeztünk el pár keresztszemes hímzőkészletet (tűt, fonalat, mintát és a hímezhető anyagot is tartalmaznak többnyire). Az elkészült képek bekeretezve nagyon szépen mutatnak nappalijuk, vagy dolgozószobájuk falán.

Ezt hamarosan bővítjük majd szezonális ünnepekhez kapcsolódó kisebb, gyorsabban elkészíthető kézimunkákkal, mintafüzetekkel.

Esetlegesen egy-egy kész darab is felkerül majd gondolván azokra, akik idő hiányában már nem tudják elkészíteni, vagy csak azt szeretnék, hogy a régi időkre emlékeztető darabokhoz hozzájussanak.

Ezeket a termékeket ajándékként is bátran ajánljuk, amennyiben olyan a megajándékozandó személye, aki szívesen „megküzdene” egy-egy szép darabért.


Ha van egy kis ideje, kérem kukkantson be az áruházba, hátha tudunk segíteni az ajándékozásban:


http://aruhaz.sailing.hu/