A Helly Hansen többfunkciós Ridge Shell síkabátja rangos dizájn elismerést nyert

A frankfurti Német Dizájn Tanács tegnapi bejelentése szerint idén a Helly Hansen Ridge Shell síkabátja nyerte a Német Dizájn Díj terméktervezés kategóriáját. A kabát háromrétegű Helly Tech® Professional vízálló, lélegző szövete újító, légáteresztő membránjának köszönhetően lenyűgöző szellőzést, szárazságot, meleget és kényelmet biztosít. A kabátot elsősorban freerider síelők számára tervezték, és magas láthatóságú részleteit a Helly Hansen professzionális vitorlázóruházata ihlette. A Ridge Shellt széles, cipzározható szellőzői, alakra szabott formája és csuklónál állítható részletei teszik még kényelmesebbé. A síkabát a sokoldalúság és védelem új szintjét nyújtja a síelésre jellemző, változékony időjárási és természeti körülmények között, amikor siklás vagy két pálya közötti gyaloglás közben különösen lélegző szövetekre van szükségünk.

A Német Dizájn Tanács már hatvan éve jutalmazza a kiemelkedő terméktervezési és kommunikációs gyakorlatot bemutató cégeket. A Helly Hansent legutóbb 2013-ban, a Crew H2Flow vitorlázó dzsekiért díjazták.

A Ridge Shell kabátot úgy fejlesztették, hogy még a változékony magashegyi körülmények között is szárazon, melegen és kényelmesen tartsa a síelőket. A kabát 1877 óta a legújabb Helly Hansen termék, amely a legmodernebb technikai megoldásokat sorakoztatja fel. A márka fejlesztette ki az első rugalmas vízálló szövetet a kereskedelmi halászat számára 138 évvel ezelőtt, valamint az 1960-as években az első polár szövetet, és az első technikai aláöltözetet is. A Ridge Shell kabát a Helly Hansen ULLR™ freeride felsőruházati kollekciójának tagja, amelyet a 2015-16-os síszezonban vezettek be olyan síelők számára, akik a pályákon kívüli kalandok rajongói.


“A kollekció darabjait jellemző élénk színek, a funkcionális skandináv dizájn és a tartós, lélegző szövetek nem csak a jellegzetes Helly Hansen megjelenésről gondoskodnak, de védelmet biztosítanak viselőjüknek a pályán kívül is,” – hangsúlyozta Philip Tavell, a Helly Hansen síruházati kategóriamenedzsere. “A Német Dizájn Díj termékfejlesztési csapatunk előremutató gondolkodását és a márka professzionális sportoló nagyköveteinek tervezésre fordított munkáját ismeri el, amelynek eredményeként a piac egyik legfejlettebb sí héjkabátját hozták létre.”




hh.jpg
Ridge Shell Jacket



A veszélyes havas kalandok szerelmesei számára kifejlesztett Ridge Shell kabátot világklasszis freeride síelők tesztelték és hagyták jóvá. A kabát alkotása során a márka ötvözte a Helly Tech® Professional háromrétegű anyagát egy új, légáteresztő membránnal az optimális lélegzőképességért, melegért és kényelemért. Hosszított szabása és alakra szabott formája garantálja a kényelmes hátizsák-viseletet. Jó láthatóságú elemek, hogy biztosan ne vesszen el a viselője a hegyekben. A freerider síelőknek kedveskedve a Helly Hansen nadrág-és kabátkompatibilis hószoknyáról, szemüvegtörlő kendőről és magasított gallérról is gondoskodott.

Helly Tech® Professional víz- és szélálló, lélegző, háromrétegű anyag új, légáteresztő membránnal kombinálva


– Teljesen zárt varrások

– Tartós vízlepergető képesség (DWR)

– Cipzározható szellőzők

– RECCO® magasfokú mentési rendszer

– Fényvisszaverő kiegészítők a biztonságért

– Összepattintható kabát és nadrág

– Lecsatolható hófogó szoknya

– Levehető, sisakra húzható, állítható kapucni

– YKK® vízálló cipzár