Egy biztos, ezzel a névvel is jól felsültünk. Mert eső volt csak. Kicsi. Meg persze szél is.



Bár a meteorológia szelet jósolt erre a versenyre. kb. 12 csomósat, a legnagyobb lökés talán elérte a 4 csomót, na de ezt is nehezen. Az esetlegesen ígért eső ellenére sem futamodott meg a mezőny és mindenképpen gazdagodtunk két megszállott fiatallal, akik remegő kézzel közelednek minden Micro Magic létforma felé. Sajnos a hajóépítés válsága miatt, átmenetileg meg kellett bontani a One Design szabályzatot és beengedtünk egy fa MM klónt. Reméljük azért a dolgok hamarosan rendbe jönnek és helyére kerülnek ezek a kényszer szülte dolgok.

Az elején sok eső, végig bizonytalankodó szél, de mégis csak 11 futamot ment az éppen egy csoportban elindítható társaság. Az első helyet Antal Gábor szerezte meg, a második Forrai Csaba, míg harmadik Országh Tibor lett.

Két verseny után az MM osztály ranglistáját két győzelemmel Antal Gábor vezeti torony magasan, míg Forrai Csaba, aki egy kivételével eddig minden évet megnyert, két második hellyel második. A harmadik helyen Országh Tibor.

A következő ranglista verseny Velencén lesz március 15-én. És itt már keményen belecsapunk a lecsóba, mert ez már EB válogató is lesz, ahol a szeptemberi Eb-re kijutás a tét.


VÉGEREDMÉNY















Fotó: Kunvári Sándor, Országh Tibor