Az elmúlt szombat estére valamennyi vitorlázó fiatal farsangi bálra kapott meghívót. Síszezon ide, bizonyítvány osztás oda a kísérőkkel együtt majdnem százan vállalták az utazást Agárdra, a VVSI klubhelyiségébe.

A játékvezetés
Váradi Julis a bál főszervezője társaságában az este díszvendége Kerekes Kázmér, az MVSZ Főtitkára, köszöntötte a fiatalokat és nyitotta meg a bált.


A zenét a /műszaki/ egyetemista barátok nyolctagú  „Maghőmérő ” elnevezésü együttese szolgáltatta, csinos billentyűssel, jótorkú énekessel, fúvósokkal, gitárosokkal, mindenféle dobbal mindenki nagy-nagy megelégedésére.


Egy kicsit nehezen indult a tánc, talán kezdetben egy picit hűvös volt a terem , de amikor melegebb lett, és az idősebbek is besegítettek, bizony jó kis buli lett. Aztán, ahogy lenni szokott a  befejezés húzódott, úgy féltizenkettőig. Igaz ebben lúdas volt a zenekar is , mert nagyon tudták mit kell játszani a tizenéveseknek.

A szünetekben rövid vitorlás vetélkedő, totó , rajzverseny színesítette az estét. Egy kis ízelítő a galériában látható. Az energia utánpótlás – rántottszelet, saláták stb.- mennyisége ,még egy kicsit nagyobb csapatot is ellátott volna, így aztán másnapra is maradt.


Köszönet a szülőknek , edzőknek akik vállalták az utazást a fiatalokkal, és ugyancsak köszönet a támogatóknak Szilvássy Attilának, a siófoki McDonald’s étteremnek, a Köfém étteremnek,a  JóHajónak, British Columbia Company kft-nek.