Hatalmas hajrával harmadik helyezettként ért célba a Buda-Cash Brókerház támogatta csapatok közül a Principessa Libera,

míg a nagy esélyesként rajtolt Gemini Ventilo 28 katamarán  hatodikként futott be a közel hatszáz rajthoz állt vitorlás közül.

„Mindkét hajó csapata remek stratégiával vitorlázott és láthatóan ez a két hajóosztály forradalmasította a balatoni vitorlázást” – vélte a győzelem után Tölgyesi Péter, a Buda-Cash vezérigazgatója, aki maga is motorosból követte favoritjainak rajtolását. A Principessa (kormányosa: Rauschenberger Miklós) egy igazi klasszikus libera, mely nagy létszámú legénységgel „egy testen egy lélekben” szellemiséggel nevel a csapatmunkára, és 2011-ben a második helyen végzett.  A Gemini Sailing Team Ventilo 28-as kéttestűje (kormányosa: Váradi – Szabó János) balatoni vitorlázósportban az utóbbi években felfedezett nagy katamarán kategóriába tartozik, akik idén a tókerülő igazi esélyeseinek számítottak. Ezek a modellek a felépítésükkel, szerény merülésükkel a balatoni körülményekhez, szélviszonyokhoz kiválóan képesek alkalmazkodni. Ezért örülünk támogatott csapataink teljesítményének és annak, hogy részt vehetünk a nemzetközi vitorlássport kéttestű szakágának hazai megerősítésében.



A Buda-Cash gratulál a magyar fejlesztésű győztes hajónak, már csak azért is, mert magyar befektetői szolgáltatóként teljesen azonosulni tudnak a hazai innováció megvalósításának minden nehézségével majd a sikeres debütálással. A Buda-Cash Brókerház is 16 éves múltja alatt számos olyan befektetési szolgáltatást, terméket fejlesztett ki önerőből, amelyek a nemzetközi tőkeerős versenytársakéval szemben képesek voltak sikeressé válni a befektetők körében. Ezt a sikert minden esetben a teljesítményükkel (hozamokkal, sikeresen alkalmazott befektetési stratégiával) érték el, hasonlóan a mostani győzteshez.


A Principessa story