Hasonlóan indult a nap, mint az első, bár lengedezett egy kicsi keleti, nem volt elég a versenyzéshez, így parti halasztást rendelt a versenyvezető.

Később szerencsére megélénkült, amiben a rendezőség kivitte a mezőnyt. Kellemes 4-6 csomós szél lengedezett viszonylag egyenletesen, de mire a teljes mezőny kiért, rohamosan gyengülni kezdett és nem lehetett már benne futamot indítani, így bő fél óra várokozás után mehettek vissza a versenyzők a partra a kánikula elől.

készülődés

Egész délután mehetett a várakozás, mire kezdett végre egy kis északnyugatias szél lengedezni. 1 órával később már viszonylag stabil volt, így még volt esély 1 futamra, amire rá is ugrottak a rendezők és kiterelték a mezőnyt. A rajteljárások éppen kezdetüket vették a két pályán, mikor megjelent a gerenda az északi part fölött és a rendezőség azonnal másnapra halasztotta a versenyt.

várás

A vihar hamar meg is érkezett és az egész mezőny megkapta azt a 80 km/h-s szelet, amelyben már komoly küzdelem volt a partra jutás a porzó vízen, de az edzők és a rendezők a Vízimentők Magyarországi Szakszolgálatának segítségével sikeresen lebonyolították a mentést komolyabb anyagi károk és személyi sérülések nélkül. A gyerekek mikor kiértek a partra, csak arról áradoztak, hogyan élték túl a napi megpróbáltatásokat.

kezdődik

Mire mindenki elpakolta a hajóját és átöltözött, a rendezők hot-doggal kínálták a versenyzőket, melyet a triál bringa bemutató közben el lehetett fogyasztani és meg lehetett beszélni az aznapi túlélési technikákat.

Szombatra már egész napra mondanak szelet, így a rendezők megpróbálnak 4 futamot lebonyolítani. Az első rajtot 10 órára tervezik.

gerenda

volt, aki élvezte

hopp