Üdvözöljük weboldalunkon!

 

A sailing.hu weboldal 2000 márciusa óta üzemel, de hivatalossá csak 2001 április 1-jén vált, hiszen onnantól kezdve működik üzleti vállalkozás keretei között.

 

A kezdetek óta az volt a célunk, hogy a vitorlázás sportágat népszerűsítsük és építsük a magunk módszereivel. Ez az első időben nehezen ment, hiszen az ezredfordulón a hírek igencsak lassan szivárogtak. Az évtized végére a megnőtt hírmennyiség, olyannyira, hogy manapság a hazai hírek feldolgozása is komoly erőfeszítéseket igényel. De, hogy ne csak egy legyünk a sok közül, úgy döntöttünk, hogy igyekszünk véleményt formálni az aktuális helyzetről, versenyekről, történésekről, kizárólag jobbító szándékkal.

 

Amennyiben ezen a népszerű, igényes, naprakész szakmai oldalon kívánnak megjelenni termékeikkel, szolgáltatásaikkal az alábbi ajánlatot tesszük Önök felé:

 

Legnépszerűbb hirdetéseink

 

728×90 pixel méretű banner a főoldalon a felső  – 35.000 Ft/hó

728×90 pixel méretű banner az Adok-eszek (apro.sailing.hu) oldal fejlécében  – 35.000 Ft/hó

728×90 pixel méretű banner a főoldalon a felső kivételével – 20.000 Ft/hó

205×205 pixel méretű banner minden oldal  jobb hasábjában: – 25.000Ft/hó

 

Kiemelt Adok-veszek hirdetéseink

 

Lehetőség van az Adok-Veszek rovatban a hirdetés kiemelésére, ami a gyakorlatban azt jelenti, hogy a apróhirdetése nem fog elmozdulni a helyéről a kiemelés időszakában és nincs szüksége állandóan megújításra.

 

Egy hónapra 6000 Ft

Havi kétszeri megjelenés a közel 6000 rajongóval rendelkező Facebook oldalunkon 3000 Ft/hó

Kiemelés + Facbook megjelenés havonta kétszer 8000 Ft/hó

Három hónap megvásárlása esetén négyet adunk

Egy év megvásárlása esetén másfél évet adunk

 

Pr cikk megjelenésének költsége 20.000 Ft

“Kipróbáltuk” rovatunkban termék kipróbálása és bemutató írása, megjelenése, ingyenes (amennyiben nem igényel különleges előkészítést és költséget)

 

Amennyiben oldalunk elnyerte tetszést, kérjük, hívja a 06 20 3241 391-es telefonszámot vagy írjon a pbeliczay@sailing.hu e-mail címre.

Amennyiben ajánlataink közül egyik sem nyerte meg a tetszését, módunkba áll, egyéni személyre szabott hirdetési lehetőségeket is kínálni. Minden körülmények között megtaláljuk az Ön számára legkedvezőbb megoldást!