Amennyiben ezen a népszerű, igényes, naprakész vitorlás, szakmai oldalon kívánnak megjelenni termékeikkel, szolgáltatásaikkal az alábbi ajánlatokat tesszük:

 

A sailing.hu weboldal 2000 márciusa óta üzemel, de hivatalossá csak 2001 április 1-jén vált, hiszen onnantól kezdve működik üzleti vállalkozás keretei között.

 

A kezdetek óta az volt a célunk, hogy a vitorlázás sportágat népszerűsítsük és építsük a magunk módszereivel. Ez az első időben nehezen ment, hiszen az ezredfordulón a hírek igencsak lassan szivárogtak. Az évtized végére a megnőtt hírmennyiség, olyannyira, hogy manapság a hazai hírek feldolgozása is komoly erőfeszítéseket igényel. De, hogy ne csak egy legyünk a sok közül, aki vitorlázás portál, úgy döntöttünk, hogy igyekszünk véleményt formálni az aktuális helyzetről, versenyekről, történésekről, kizárólag jobbító szándékkal.

 

Amennyiben ezen a népszerű, igényes, naprakész szakmai oldalon kívánnak megjelenni termékeikkel, szolgáltatásaikkal az alábbi ajánlatot tesszük Önök felé:

 

Legnépszerűbb hirdetéseink

728×90 pixel méretű banner a főoldalon a felső  – 35.000 Ft/hó

728×90 pixel méretű banner a főoldalon a felső kivételével – 20.000 Ft/hó

205×205 pixel méretű banner minden oldal  jobb hasábjában: – 25.000Ft/hó

 

Kiemelt Adok-veszek hirdetéseink

Lehetőség van az Adok-Veszek rovatban a hirdetés kiemelésére, ami a gyakorlatban azt jelenti, hogy a hirdetése nem fog elmozdulni a helyéről a kiemelés időszakában és nincs szüksége állandóan megújítani.

 

Egy hónapra 6000 Ft

Két hónapra 11 000 Ft

Havi kétszeri Facebook megjelenés a közel 6000 kedvelővel rendelkező oldalunkon: 3000 Ft

Kiemelés  + Facebook havi 8000 Ft  

Két hónapra 15000 Ft

Három hónap megvásárlása esetén négyet adunk

Egy év megvásárlása esetén másfél évet adunk

 

További ajánlatainkért kérjük, írjon a pbeliczay<@>sailing.hu e-mail címre.

Minden körülmények között megtaláljuk az Ön számára legkedvezőbb megoldást!