A korábbi éveknek megfelelően ismét a segítségeteket kérjük, ugyanis nélkületek nem tudjuk megrendezni a hagyományos Öbölátúszást, amelyet idén a kedvezőtlen időjárás és a sok halasztás miatt új helyszínen a Fűzfői Öbölben rendezünk.

2011. augusztus 7-én VASÁRNAP! Megváltozott időpontban!  9.30 órai kezdettel  Balatonfűzfő Tobruki Strand – Balatonfűzfő Föveny Strand és Balatonalmádi Budatava Strand közötti szakaszokon PORT.hu Öbölátúszó versenyt rendezünk.. Az úszóverseny „álló” biztosításához kérjük a segítségeteket!

A biztosítás horgonyon  történne, a rajt és cél között kb. 100 méterenként felállított vitorlásokkal. (kb. 80 db-ra van szükség a rendőrség feltételeinek megfelelően; amennyiben a kívánt biztosítóhajó darabszámot nem tudjuk garantálni, a verseny elmarad!)

Az aznapi  tennivalók:

8.45 órakor kellene jelentkeznetek a Balatonfűzfő és Balatonalmádi között  cirkáló motorosnál, aki mindenkit a helyére fog állítani. A verseny várhatóan 15.00 órára befejeződik. A vízi-rendészet a biztosítóhajókat fokozottan ellenőrzi ezért kérjük, hogy a hajólevelekkel minden legyen rendben.

Fáradozásotokért  minden biztosítást végzõ hajó kap két darab emblémázott  pólót, és kajacsomagot is, valamint hajónként 2 FÕ INGYENESEN, VENDÉGÜNKKÉNT INDULHAT a PORT.hu Öbölátúszáson. (Ehhez az úszóknak regisztrálniuk kell a www.obolatuszas.hu weboldalon lévő online nevezés felületen, ahol a megjegyzés rovatba kell beírni: “Ingyenes hajós” és a biztosító hajó nevét.)

Amennyiben vállaljátok a biztosítást, kérem, hogy jelezzétek kollégámnak Stréda (Meisel) Zsófinak (06 70/383-6770, 06 70/770-8023), vagy Németh Zsoltnak, a verseny főszervezőjének a  0670/383-6670-es, mobilszámokon, amelyek a verseny napján is élnek!

Várjuk jelentkezéseteket a sport@marathon.hu e-mail címen vagy a fenti telefonszámokon, kérjük ha nem tudsz személyesen részt venni, továbbítsd ezt a felhívást ismerősödnek barátodnak, aki vélhetőleg tud segíteni.

Kérjük tegyétek lehetővé, hogy versenyt segítségetekkel megrendezhessük!

A további információkat, a beállás pontos helyét személyes megkeresés során fogjátok megkapni.

Segítségeteket elõre is köszi és addig is

Jó szelet!


Nemeth Zsolt


főszervező