Már-már úgy nézett ki, hogy az eső már nem fog elállni, de végül kellemes ÉK-i szélben sikerült még két remek futamot megrendezni.

A déli órák után elálló eső ahogy abbamaradt, elkezdett fújni az északkeleti szél, amiben a rendezőség kivitte a mezőnyt és 3 órakor el is indították az 5. futamot. A szél olykor elérte a 12 csomót és mivel már egész kialakult hullámzás volt, olykor már meg lehetett siklatni 1-1 hullámon a hajókat bőszélben. Két futamot sikerült ebben a szélben megrendezni, ami a tegnapihoz képest sokkal kifújtabb és egyenletesebb volt. A harmadik futamot sajnos le kellett lőni, mert az első hátszélben legyengült és elfordult a szél, majd egy eső elmosta a futamot.

Mindkét futamban a németek domináltak, bár nem ugyanaz az egység nyerte a futamokat. Magyarok közül Gömbös Lóránd és Beck Gergő nyerte a napot egy 3. és egy 5. hellyel, így feljöttek a 12. helyre. Az első 4 helyen 3 német és egy osztrák egység áll, utánuk következnek a magyarok. Váradi Imréék visszacsúsztak a 6. helyre, míg Barcza György és Hirschler Judit újra az élen áll a magyarok között. Harmadik helyen Németh Ferenc és Németh Kristóf állnak.

Este kellemes zenés vacsora mellett lehetett megbeszélni a napi tapasztalatokat.

Péntek reggel újra borús idő és szélcsend, így halasztással indított a rendezőség.


Eredmények