Örömmel jelentem, hogy újra megnyíltunk. Sok mindent megváltoztattunk, de a lényeg ugyanaz maradt, csak jobban, szebben, áttekinthetőbben.

Kedves Látogatóink !

Örömmel jelentem, hogy újra megnyíltunk. Sok mindent megváltoztattunk, de a lényeg ugyanaz maradt, csak jobban, szebben, áttekinthetőbben.

Átláthatóbbá, kezelhetőbbé tettük a fórumot és az oldal összes szolgáltatásának elérésére egyetlen központi regisztrációt vezettünk be.

A számunkra egyszerűbb kezelhetőség mellett az oldalt rovatokra osztottuk. Igy a főoldalon megtalálják a legfrissebb tíz cikket és a rovatokban témánként csoportosítva is azokat. A cikkeken belül megtalálhatják a kapcsolódó linkeket.

A főoldalon aktuális témák alatt a fórum legutoljára használt topicjaihoz juthatnak el közvetlenül. Valamint az aktuálisan zajló vitorlásesemények weboldalaihoz találnak közvetlen elérést.

A versenyek link alatt megtalálják az aktuális versenynaptárt, időpontra és induló hajóosztályra szűréssel könnyebben találhatják meg benne az Önöket érdeklő versenyeket. Jelenleg a 2002-es versenynaptárt találják meg, de a hivatalos 2003-as versenynaptárat is hamarosan feltöltjük.

Mivel átalakítottuk a regisztrációs rendszert, ezért szükséges, hogy ismét regisztrálják magukat. Itt kiválaszthatják, hogy kívánnak-e hírlevelet kapni és a regisztráció segítségével irhatnak a fórumban valamint feladhatnak apróhirdetést.

Az oldalt folyamatosan bővítjük még néhány funkcióval. Addig is türelmüket kérjük.

Az oldallal kapcsolatos hibákat a webmaster@sailing.hu email címre várjuk.

Reméljük sok örömük telik az oldal olvasgatásában.

Jó szelet

SAILING.HU Team