A helyszín a Klub Aliga, amely még mindig hűen tükrözi, hogy annak idején a nagy párt vezetői múlatták itt szabadidejüket.

Ehét vasárnap van felmérés Csopakon a Sudár Regattának. Érdeklődni Toronyi Bencénél 20-9-138-628 (az OB előtt utoljára)


Kellemes ősfás park közepén helyezkedik el a kikötő, amelyik a bajnokság alatt minden hajóegység számára ingyenesen használható. Az autóval érkezők számára az öt nap alatt ingyenes parkolást biztosítunk.

A nevezési díjban a kikötőhely használata mellett természetesen a vizesblokkok használata is benne foglaltatik. A bajnokság teljes ideje alatt minden versenyző számára ingyenesen áll rendelkezésre a szauna és az uszoda is. A szélcsendes „halasztós” napokon, valamint a futamok utáni szabad délutánokon a hajóegységeknek, vagy akár vegyes csapatoknak strandröplabda, strandfoci és kikötői vízilabda bajnokságokat szeretnénk szervezni.

A hivatalos díszvacsora július 7-én hétfőn lesz, ahol a tervek szerint lávaköves grillen sült finomságokat fogyaszthatunk egy a klub területén található rönkfa-bútorokkal berendezett hangulatos ligetben, amit egy remélhetően fergeteges buli követ.

A többi napon is lehet szalonnasütést szervezni, a helyszín biztosított.

A bajnoksággal egyidőben a klub területén rendezik az európai barbecue és grill-sütő fesztivált és versenyt, ahol joggal számíthatunk további finom falatokra.