17 ! induló E osztályban. És még néhányan el sem jöttek 🙂 Szépen fejlõdünk…



Részletes eredmények a lap alján !



E

Hétfõre maradt az én személyes kedvencem az E. Sajnos mindösszesen csak három órát versenyeztünk lévén ilyenkor már mindenki hazafelé tartana. Fel is merült, hogy a jövõben vasárnapra kéne hagyni a 10-es versenyt, mert ott kevesebb az induló és itt E-ben (ahol 17! induló jött össze) érdemes lenne szombaton versenyezni.

A 17 induló hosszó idõk óta a legtöbb versenyzõ, ami magyarként, összejött egy hazai versenyen. 9 futamban derült ki, hogy ki  a legjobb és a szél elég gyenguszkán muzsikált. Ennek ellenére jó verseny vol tez is, mint ezen a hosszú hétvégén szinte minden nap.



A DOBOGÓ

1. Beliczay Péter 7,4

2. Horváth Zsolt 17,1

3. Forrai Csaba 23



M

Az M osztály napja  a vasárnap volt. Remek, nagyon remek idõben sikerült 18 futamot teljesíteni. AZ elsõ felében a versenynek szinte mindenki B riget használt, de a szél gyengülésével felváltott a csapat A vitorlára.  Szinte mindenki tudott jót menni és voltak olyanok akik hosszú idõ óta nem tudtak futamot nyerni és ma összejött nekik.



A DOBOGÓ:

1  Beliczay Péter 39.8

2  Kiss Miklos 40.8

3  Csöka Laszlo Jun. 44.8



10es

A 11 induló még akkor is szép szám, hogy két E hajó is indult. Reggel láttuk az elkészült G70-et és kezdett a dolog úgy kinézni mint egy modellezõ összejövetel.

Sajnos a 10es osztály szinte halott. Mindenki M hajóval ment amire nagyobb vitolrát rakott. Ez alól csak Kiss Miki Walicki Partnerje és Forrai István új Walicki héj és angol fedélzetet összehozó 10es hajója volt.

Nagyon jó volt  a verseny, mert az elsõ hatból mindenki tudott futamot nyerni és a szél is az egyetlen használható irányból észak-keletrõl fújt. 15 futamot sikerült lebonyolítani.



A DOBOGÓ:

1. Kiss Miklós                           22,4

2. Beliczay Péter                      30,1

3. Csóka László                       32,1