Ha valaki kényes, hogy a hajóján ne legyen egyetlen sérülés se -akár versenyzik, akár csak hajózik-, annak most itt a megoldás.


Mi a Boat Gard védőfólia?


A Boat Gard védőfólia egy 203 micron vastagságú, különleges szakítószilárdságú, igen rugalmas fólia, mely anyagának összetétele révén számos előnyös tulajdonsággal rendelkezik. A Boat Gard védőfólia tökéletesen átlátszó és alapos, közeli szemrevételezés nélkül szinte teljesen észrevehetetlen, így nem befolyásolja hajója megjelenését. A Boat Gard védőfólia már bizonyított az autózásban, elsősorban mint kavicsfelverődés- és parkoláskori koccanás és rányitás elleni védelem!


Mik a Boat Gard védőfólia előnyei?

A Boat Gard védőfólia hatékonyan akadályozza meg hajójának akár közepesen erős mechanikai behatásból származó sérüléseit, védi hajóját az UV sugárzástól, a véletlen karcolódástól, a fekete talpú cipők „féknyomaitól”, a madár- és rovarürülék általi kimaratástól, a savas eső okozta károktól és minden olyan, a gélezésre, fedőfestésre káros környezeti hatástól, amely erősen hozzájárul a gél sérüléséhez, öregedéséhez és a festék rongálódásához, esztétikai minőség-vesztéséhez.

A mechaniaki behatások elleni védelem kiterjed a kikötés közbeni kisebb  (vagy akár nagyobb) koccanásokra, horzsolódásokra, parthozütődésekre, vagy viharkár esetén a part vagy más hajó okozta sérülésekre is! Hiszen ne feledje, akármilyen gyakorlott hajóvezető is Ön, az oldalpöff senkivel nem kivételez és nem őrizheti kedvelt hajóját éjjel-nappal!

A Boat Gard védőfólia könnyen telepíthető a hajó kiemelésével (kizárólag fedélzeti telepítés esetén még erre sincs szükség!) és minden sérülés, melyet a fólia hajója helyett szenvedett könnyedén javítható kisebb felületi újratelepítéssel.


Kinek ajánljuk a Boat Gard védőfóliát?

Versenyzőknek,

hiszen egy-egy kiélezett bólyakerülésnél, rajtnál vagy befutónál sokszor elkerülhetetlenek a kisebb-nagyobb ütközések, dörzsölődések és más apróbb haváriák.


Hobbihajósoknak,

mivel elkötéskor-kikötéskor és a szomszédunkban álló hajó  hasonló manővereinél nem árt az extra védelem.

Egyszóval mindenkinek,

akinek fontos hajója védelme, esztétikai minőségének megőrzése, élettartamának kiterjesztése, épségének megóvása.

Legyen akár új, akár használt hajója, termékünkkel, a Boat Gard védőfóliával hatékonyan segíthetjük Önt hajója védelmében!


Mely felületeken alkalmazható a fólia?

Minden olyan vízvonal feletti felületen, amely nem porózus. Lehet ez gélezett, vagy plexi


Boat Gard technikai adatlap

A gyártó 5 év garanciát biztosít az anyagon bekövetkező változásokkal, pl. sárgulással, megrepedezéssel, illetve az anyag a felülettől való elválásával szemben.

A fólia garantáltan nyom nélkül eltávolítható, amennyiben a hajó eredeti, gyári gélezésére kerül feltelepítésre. Abban az esetben, ha a fólia újrafényezett felületre kerül, nem tudjuk garantálni a nyom nélküli eltávolíthatóságot. A fóliázott felület továbbra is waxolható marad, sőt kifejezetten ajánlott!


www.comfortyachting.hu