Elöször csak nézegettem, azután olvastam, olvastam, olvastam……

0001.jpg

Megjelent az America’s Cup elmúlt 160 évét bemutató, exkluzív kivitelű, kézzel sorszámozott kiadvány a  Hajó Magazin gondozásában a “America’s Cup, A feneketlen kanna 160 éve” című album, ami amellett, hogy gyönyörű meglepő részleteséggel tárgyalja a különböző versenyek sajátosságait, történéseit.

0002.jpg

Nagy részleteséggel mutatja be a versenyeket, az elsőtől az eddigi utolsóig a 2010-es többtestű párviadalig. Na és persze mindezt remek képanyaggal.

Be kell valljam, hogy manapság az újságot is és egyre többször a könyveket is elektronikus formában olvasom. Ez a könyv tipikus példája annak, hogy mitől jó egy valódi könyvet lapozgatni. Ez az a könyv amit albumként vettem a kezembe, de rengeteg új és érdekes infót hordozott számomra. Ezért nem is igazán tartom albumnak, bár a kiváló minősége miatt mindenképpen megilleti ez a cím.

0003.jpg

Az Internet korában, persze ezek az információk mind összeszedhetőek, de így egyben és ráadásul magyarul nem elérhető sehol sem, csak a Hajó Magazin kiadásában. Ráadásul véleményem szerint ma és már hosszú ideje a szakmailag leghitelesebb vitorlás média és mint ilyen talán az egyetlen, aki egy ilyen szintű anyag összeállítására képes.

acborito.jpg

Egyszóval America Kupa rajongóknak kötelező, vitorlázás szeretőknek szintén. A többiek pedig jól teszik ha elolvassák, mert nincs még egy ilyen anyag a világ egyik legnagyobb cirkuszáról kis hazánk nyelvén. No meg a karácsonyfa alatt sem mutat rosszul.


Ára:

12 000 Ft


Rendelhető 20% kevezménnyel:

hajo@hajomagazin.hu


Fotó: Hajó Magazin