…segít a pr UV nap és fényvédő…. Idézzük fel, ami most sokkal aktuálisabb mint februárban.


pruv2.jpg
Ugyan még február vége van, de már megszólalt a nyitnikék, hívogató hangjára a csepegő esőben is kikellett mennem a kikötőbe, hajó szemlére. Gondolom a hajós barátaim közül többen is készülődnek már… A nagyanyám szokta mondani: „..január, február, egykettőre itt a nyár..”

A tavaszi első hajózás minden évben nekem nagy ünnep, várva várt mint az első randevú, ismerkedek a régi új hajómmal, a Balaton is kedvesebben ringat mint tavaly.

Az egyik negatív élményem volt hajózás közben -amíg a pr UV- nem használtam, a napégés.

Megtanultam, hogy a pr UV fényvédőnek ott kell lenni a hajón a legfontosabb felszerelések között.

Teljes körű nap és fényvédelmet ad az UV-A, UV-B és az UV-C sugarakkal szemben.

A pr UV alkalmazásával  nem égünk fel hólyagosra, nem alakulnak ki vírusos szemölcsök, nem képződik májfolt /pigmentáció-depigmentáció/, megelőzhető a melanóma.

Egy igazi prémium hightech termék a németektől. A titándioxid és a cinkoxid nanodiszperzv rendszere E-vitamin acetáttal, igazi delikátesz az arcunk-kezünk az egész bőrünk számára. Nagyon takarékosan lehet alkalmazni, vékonyan kell a bőrünkbe türelmesen bemaszírozni amíg a csillámok el nem tűnnek. Fontos, hogy vízálló és 5-6 óráig védelmet biztosít. Nem kommersz konzum termék és mégis megfizethető! 125ml 5900Ft. Egy nyáron át elég.

Megvásárolható Hévízen a Danubius Hotel társalgójában egy ajándékboltban és az interneten feltüntetett helyeken.


LEÍRÁS


Takács László


www.fito-trade.hu


infi@fito-trade.hu

06-20-333-8881