Kérjük segítsen nekünk a Tecon Kupa túraversenyén!

Kedves Olvasóink!

Ha indulnak a Tecon Nagydíj első napján a túraversenyen, akkor szeretnénk a figyelmükbe ajánlani egy forradalmian új nyomkövető rendszert, amihez nem kell külön eszköz, csak az Önök mobilja.

Na ez így nem teljesen igaz,  csak akkor, ha az Iphone vagy helymeghatározással rendelkező Androidos okostelefonnal rendelkezik.

Arra kérnénk hogy vegyen részt az első éles tesztünkön, ahol nagy mennyiségű résztvevővel szeretnénk a rendszert letesztelni. Fontos lenne, ha minél több visszajelzést kapjunk, hogy kiszűrhessük a rendszerben esetleg még benne rejlő hibákat.

Előre is köszönjük a segítségüket.


allyourtracks2.jpg


Mi is a tennivaló?

Küldje el nekünk email címét a hajója és a kormányos nevét, amennyiben részt szeretne venni nagy tesztünkben a

pbeliczay@sailing.hu

email címre (A résztvétel természetesen ingyenes)

A megadott email címére küldünk egy meghívót, melynek segítségével letöltheti és be tud lépni az applikációba. Igy kész lesz a telefonja a a versenyen való működésre.

Fontos, hogy a telefon ott legyen a hajón és elindítsák az applikációt a verseny elött. A verseny alatt azután Önök a telefonon keresztül láthatják az ugyan ilyen applikációval használók pozícióját.

Fontos, hogy ez csak egy próba. Még nem tudjuk 100%-ig, hogy minden működik-e ezért kérjük a segítségüket. A Tecon Kupa rendezői lehetőség szerint megadják nekünk a pályajelek koordinátáit és aszerint rakjuk le a pályajeleket a térképen.

Reméljük minden akadálytalanul fog működni és az eszköz használata során ki tudjunk szűrni a hibákataz Önök segítségével.


Részletek a versenyről