Megérkeztek Magyarországra az Ubi Maior szerelvényei!


A Budapest Boat Show-n az Ullman Sails standján mutatkozott be a márka, mely mindössze két éve létezik. A fiatal és lendületes mérnökcsapat mögött egy 50 éves mechanikai eszközöket és orvosi berendezéseket gyártó cég áll. Technikailag tehát minden adott a rendkívül strapabíró szerelvények előállításához, melyek tervezésénél és gyártásánál a minőségi elvárásokon túl a legjobb ár/érték arány elérésére törekedtek. A szerelvények minden részletükben aprólékos tervezői munka eredményei, de a gyártó a műszaki részleteken túl a külcsínre is figyelt: ezek a szerelvények szépek!



Az alapanyagokat tekintve titániumot, rozsdamentes acélt, eloxált alumíniumot és delrint használnak. A kínálat három komplett szettből áll: túrahajókra, versenyzési célra, és széleskörűen felhasználható, akár 5000 kg-os terhelést is elbíró különleges soft csigák. A betekerők között van szabad elsőéles is, amely felül kezd el forogni. Minden változatból elérhető racsnis és stopper nélküli változat is.



Anti friction ring. az egészen kis méretűtől a 80-90-lábas hajóhoz valóig minden megtalálható a termékpalettán. De mire is jó ez?

Ahol csak kötél terelésére használunk csigákat, pl. betekerőknél, vagy árboctalpnál. A legkedveltebb felhasználási területe a code0/genua/spi hugózása. Vannak hajóosztályok, ahol a cunningham-hez is ilyet alkalmaznak. Kiváló súlykönnyítő és pénztárca barát megoldás!


Forgalmazó:


CSEPREGI VIZISPORT, 2 Weiss Manfréd út | 1211 Budapest | tel. +36 12764873 |


info@csepregi-vizisport.hu


|


www.csepregi-vizisport.hu