Szeptember 6-án szombaton került megrendezésre az MVSz- LáriFári karitatív regattasorozat 5. állomása Balatonkenesén, a HM Balatonkenesei Rekreációs Központban.

Az egész napos eseményre mozgáskorlátozott gyermekek, felnőttek és hozzátartozóik jöttek hozzánk.

Vásárhelyi István a varázsló, LáriFári, a tündérgyerek, a vitorlázók, a vitorláshajók, a ParaDance Company Kerekesszékes Tánccsoport, az Ability Fashion, valamint az egész szervező csapat és támogató partnereink, szóval mindannyian nagy izgalommal és szeretettel vártuk a résztvevőket köztük Sholtz Ricsit és Pegán Zolit a sokszoros európa és világbajnok vitorlázót!

Az időjárás a kegyeibe fogadott mindannyiunkat. Hotdoggal és parti játékokkal vártuk a merghívottakat a viziprogram elött. A több mint két órás vizen lét után fornetti pogácsa, jégkrém várt mindenkit. A  díjkiosztó ünnepséget követően  ezúton is  finom ételekkel kedveskedtek a szervezők. A programot a ParaDance Company Kerekesszékes Tánccsoport fergetegesen szép mintegy fél órás produkciója zárta. Ebből egy részlet:

Ezúton is köszönetet szeretnénk mondani Litkey Farkasnak, Rudas Lászlónak, az Öthö-nek, a Paxnak, a Ganz Danubiusznak, a Merci, Viktória, Töti, Sonny és a La Diva hajóknak, a Honvédelmi Minisztériumnak, Kisbenedek Sándornak valamint Árpád atya vezetésével a kenesei kikötő összes hajó tulajdonosának és kormányosának valamint Réczey Gusztinak és Varga Nellinek.

Az volt az érzésünk, hogy megint többet kaptunk mint adtunk.