A LáriFári Alapítvány balatonkenesei tevékenysége után az alábbi köszönőlevelet kapta. Szól ez az alapítványnak, a segítőknek, vitorlázóknak. Olvassátok szeretettel.

Kedves Adrienn, kedves LáriFári alapítvány!

Közel másfél hét után is tele szeretettel és mosollyal gondolunk vissza a szeptember 6-i MVSz-LáriFári karitatív regatta napra.

Egy olyan élményt kaptunk Tőled, Tőletek, a Résztvevőktől, amelyből hosszú-hosszú időkig erőt fogunk tudni meríteni a mindennapok nehézségeinek áthidalásához.

Számunkra hatalmas öröm, hogy annyi ember arcára mosolyt és vidámságot csalhattunk. Jó volt látni, hogy a mozgási nehézségekkel együtt élő emberek is ceruzát, ecsetet, olykor körömlakkot ragadtak, és elkezdték megalkotni saját kis műveiket, amelyek a maguk nemében csodálatos alkotások lettek. Az asztalunknál volt olyan, aki a 3-4. rajznál már önállóan fogta az ecsetet, és bár a papirt tartani és mozgatni kellett, de mégis önállóan festette meg a kis rajzot.

Köszönjük Neked, Nektek azt a segítséget, amit kaptunk. Kezdve az asztal berendezésétől, egészen a nap végén átadott oklevélig.

A vitorlázók előtt kalapot emelek, mert nem csak kivittek minket a vízre, hanem humorukkal és poénjaikkal egy olyan élmény vitorlázást rittyentettek össze, hogy mai napig mosolygunk, ha rá gondolunk.

Az Ability Fashion kicsike csapata bármikor szívesen áll rendelkezésedre, rendelkezésetekre. Szeretnénk, ha ez a gyümölcsöző együttműködés nem csak egyszeri alkalom lenne, hanem a jövőben is együtt tudnánk dolgozni, akár közös projekteken is.

Nagyon köszönöm, köszönjük még egyszer az ÉLMÉNYT és a lehetőséget Neked és hajótulajdonosok, kormányosok, Nektek!

Baráti üdvözlettel:


Buday Gergő és az AFI Csapata