Robotok földön – vízen – levegőben: játssz velük! Lánc nélküli kerékpár: tekerd meg! 3D szkennelés és nyomtatás: valósítsd meg! Űrkutatás: kísérd el! Vérmintából őssejt, majd szövet: szabd személyre!

Az Óbudai Egyetem Neumann János karának programjairól bővebb leírást a

http://www.kutatokejszakaja.hu/2014/esemenynaptar/index.php?menu_id=4&hely=143

címen találhatsz, de hidd el, érdemes eljönnöd. Hogy hová? Bécsi út 96/B!

Egy kis ízelítő előadásaink, bemutatóink, versenyeink sokaságából:

Ma már akár otthon is nyomtathat magának az ember saját tervezésű repülő eszközöket. De ha mégis biztonságosabbnak tűnik a másé, nézd meg, hogyan fejlesztik, nyomtatják, reptetik a drónokat a mi kutatóink – szigorúan védőhálóval.

Modellvitorlázás – páros verseny: A 6×8 méteres medencében két távirányítóval két hajót irányítanak a versenyzők néhány ventilátor szelében. Aki előbb teljesíti a pályát, az a győztes. Gyerekek, felnőttek, profik, amatőrök, kopaszok és szélfútta hajúak, egyszóval bárki kipróbálhatja most magát ügyességben és taktikában.



Űrkutatás a 21. században: Milyen kísérletek zajlanak az űrben? A korszerű technikákat egy régi motoros, Farkas Bertalan mutatja be. Ki más tenné?

Mit csinálnak a jó hackerek? Mik a legújabb támadási technikák és hogyan lehet őket jóra használni?

Simogass robotkutyát, játssz az 576 játékkonzol-bajnokságán, építs körbelátót Legóból és webkamerából, működtesd együtt az Android eszközeidet. Csak a kreativitás szab határt!