A Budapest Boat Show 2015 hajókiállításon ismét kiállít az X-Yachts Hungary.

A cég a 35 éves dániai hajógyár XPerformance sorozatából az Xp33 típussal jelenik meg és ez lesz a hajó magyarországi premiere.



Az Xp33 rövid jellemzése: tökéletes egyensúly a teljesítményorientált vitorlázás és a praktikus megoldások között,

100% minőségi vitorlázás, kezelhetőség és értéktartósság.

A hajó formája a legújabb trendeket követi, a felhasznált anyagok és építési technológia a világ élvonalába tartozik, a belső rész pedig a hagyományos és minőségi teak fa anyagokat részesíti előnyben így a bútorzat is gyönyörű.

A hajó a Balatonon már jól ismert és népszerű X-35 kistestvére. A menettulajdonságai hasonlóak, viszont lényegesen kevesebb legénységet igényel versenykörülmények között. A nagy cockpit miatt az Xp33 teljesen alkalmas a napjainkban divatos day-sailer funkció betöltésére is.

A szakmai sajtó is kimagaslóan nyilatkozott erről a családi performace-cruiser hajóról. Több nemzeti ORC bajnokságon kiválóan teljesített,

2014-ben pedig az év hajójának jelölték a kategóriájában!

A magyarországi képviselet a Westport Kft, aki a gyár 35 éves szülinap alkalmából minden 35. látogatónak egy igényes X-Yachts 2015 falinaptárt ad ajándékba, emellett minden látogató egy X-Yachts 2015 Magazin boldog tulajdonosa lehet.



A standon tanácsot kaphatnak az érdeklődők a külföldi hajóbeszerzések ügyében és a fenntartásokkal kapcsolatos kérdésekre.

A standon megtalálható lesz az X-Yachts teljes modellválasztéka az XC, XP és XR információs anyagok tekintetében mind tengeri és tavi változatban is.

Mindenkit várunk szeretettel egy finom Nespresso kávéval!