2016 novemberétől bővült az európai Elvstrøm Sail Points hálózat.A Hun-Yachts Kft megkezdte a prémium EPEX Performance és Cruising vitorlák forgalmazását. Elsősorban a verseny és OD vitorlákra koncentrálnak, de a tőlünk nyugatabbra oly népszerű ORC és Club racing vitorlák bevezetésére is nagy hangsúlyt fognak fektetni.

A speciális vákuum rendszerrel tökéletes laminátumok készülnek a technora és karbon szálak elhelyezésével.A közvetlen tervezői kapcsolat pedig garantálja a Balaton specifikus vitorlák elkészítését.Ezen vitorlák piacvezetőek, több európai hajógyár gyári vitorlaként ajánlja és adja a hajókhoz. Dehler, Hanse, Dragonfly, Bavaria, Moody, Nordship, Hallberg-Rassy és az X-Yachts. A világon egyedül állóan a delaminálódásra 2+1 év garanciát vállal a gyár.

Főbb jellemzői: könnyű, flexibilis, kiváló kopásállóság és performance!Az idén nagy sikerrel bemutatott Elvstrøm EPEX GLP Lite Skin és EPEX GPR vitorlákat bemutatják februárban a Budapest Boat Show kiállításon teljes main méretben.
GLP anyag


www.elvsrtomsails.com