A Helly Hansen vihart arat rendkívül változatos 2017-es vitorlázóruházati kollekciójával

A Helly Hansen a tenger mellett született 1877-ben, és azóta is a legjobb minőség és dizájn előállításán dolgozik a professzionális vitorlázók számára. A professzionális sportolók megbíznak a márka egyedülálló dizájnjaiban és páratlan tartósságában, és a Helly Hansen a jövőben is olyan felszereléseket gyárt majd, amelyek a feladat technikai részleteire koncentrálnak, illetve az óceáni vitorlázásra jellemző változékony időjárási körülményekre.

Ægir, a tenger skandináv istene ihlette a Helly Hansen kibővített, 2017-es Ægir Ocean Racing kollekcióját. A fejlesztések között megtalálhatók technikai elemek azok számára, akik teljes védelemre és mozgási szabadságra vágynak a hajón. Az áramvonalas dizájn és a lélegző szövetek kiváló választássá teszik az

Ægir Race Jacket

et a napokon át tartó offshore vitorlázás közben. A kisebb zsebek és cipzárak könnyebb, letisztult dizájnt eredményeznek, míg a magas láthatóságú és Solas fényvisszaverő elemek változatlanul megtalálhatók a dzsekin. Kiegészítve az

Ægir Race Salopette

-tel, agilitást és védelmet garantál a hullámverések közepette a nyílt tengeren. A softshell felsőrész- fenékrész és térd megerősítések, illetve a vállon átnyúló dizájn szabad mozgást biztosít a vízen töltött idő alatt.

“A dzsekit számos alkalommal teszteltük – laborokban és a Volvo Ocean Race megmérettetése közben is. A cég által tesztelt legvízállóbb szövetből készült, míg változatlanul szabad mozgást tesz lehetővé,”

– mondta Øyvind Vedvik, a Helly Hansen Watersport kategóriamenedzsere.

A dzseki és az overál is elérhető női változatban, és rendelkezik a márka új, szabadalmaztatott Helly Tech® vegyes membránjával, négyrétegű védelmet nyújtva a háromrétegű szövetben.

A nagysebességű, partmenti vitorlázás kedvelői számára a márka bemutatja a női és férfi változatban is elérhető

HP Foil

kollekciót. Enyhébb időjárási körülmények között a

HP Foil Smock Top

és a

HP Foil Jacket

nyújtja a Helly Tech Professional háromrétegű szövetkonstrukcióját, amely védelmet nyújt szeles napokon, amikor elkerülhetetlen, hogy víz érje ruházatunkat. Mindkét felsőrész teljesen zárt varrásokkal és puha dzsörzé béléssel rendelkezik, kényelmes viseletet biztosítva a melegebb, tengeren töltött napokon.


“Partmenti és túravitorlázáshoz tervezett kollekcióink sikere után a nyílt tengeri vitorlázás szerelmesei számára is bővíteni kívántuk kínálatunkat,”

– mondta Øyvind Vedvik. “Az Ægir Race és a HP Foil elemek a vitorlázás szerelmeseinek újabb szegmensét érik el, akik imádják az intezitást, míg szabad mozgásra vágynak.”


Ægir Race Jacket


hh01.jpg


hh022.jpg


Állítható nadrágalj, megerősített szövet a fenék-és térdrészen, kétirányú cipzár, vastag cargo zsebek, állítható derékrész, lélegző, softshell felsőrész, HellyTech Professional vízálló, szélálló, lélegző szövetkonstrukció

Az Ægir Race overál Ocean Line overálunk könnyedebb verziója, mely extrém időjárás elleni védelmével ideális viselet nyílt tengeri vitorlázáshoz. Az overál megerősített fenék-és térdrésszel rendelkezik, és hibrid szövetből készült, a derékrész felett lélegző softshell borítással. Az overál alsó része kevésbé fedett, és a legújabb Helly Tech háromrétegű vegyes membrán-rétegezéssel készült technológiát tartalmazza. Ennek köszönhetően az overál teljesen vízálló és lélegző.

Rejtett zsebekkel, állítható derék-és lábrésszel rendelkezik, tartós, áramvonalas szabású nadrág, amely szabad mozgást biztosít és ideális professzionális offshore vitorlázók számára.


HP Foil Jacket


hh032.jpg


Összetekerhető, állítható kapucni, Polartec gallér, HellyTech Professional vízálló, szélálló, lélegző szövetkonstrukció, puha dzsörzé bélés, teljesen zárt varrások, tartós vízlepergető képesség

Nagysebességű mozgáshoz tervezett felsőrész, amely megvéd az időjárás viszontagságaitól. Rendkívül vízálló és lélegző, PU csuklórésszel és a nyaknál szoros szigeteléssel rendelkezik a hamisítatlan komfortérzetért. Tökéletes kiegészítő partmenti vitorlázáshoz, valamint azok számára, akik könnyű, technikai felsőrészre vágynak.


HP Foil Smock Top


hh043.jpg


Vízhatlan cipzárral ellátott mellzseb, tartós vízlepergető képesség, neoprén also szegély, puha, dzsörzé bélés, HellyTech Professional vízálló, szélálló, lélegző szövetkonstrukció

Nagysebességű mozgáshoz tervezett felsőrész, amely megvéd az időjárás viszontagságaitól. Rendkívül vízálló és lélegző, PU csuklórésszel és a nyaknál szoros szigeteléssel rendelkezik a hamisítatlan komfortérzetért. Tökéletes kiegészítő partmenti vitorlázáshoz, valamint azok számára, akik könnyű, technikai felsőrészre vágynak.