Idén – szinte hihetetlen – 30. alkalommal kerül megrendezésre Budakalászon, az Omszk-park taván a legendás Trafik kupa, amelyet a Spartacus csillaghajósa, Forintos Robi rendez meg évről-évre. A vidám szezonzáró verseny – amelyen a helyszínen biztosított, sorsolt Optimistekkel indulhat fiatal és idős – komoly csatákat hoz miden évben, egyrészt a tó érdekes szélviszonyai, másrészt a november eleji időjárás szélsőségei miatt is, hiszen volt mikor havazásban rendezték meg a versenyt. Izgalmas kérdés az is, hogy vajon egy kilencven kilós olimpikon vagy egy mai optimistes szerepel jobban? November 10-én minden kiderül, és a selejtező futamok között, forralt bor mellett az elmúlt szezon legizgalmasabb pillanatait is fel lehet idézni, sokadszorra.

 

Kedves Barátaim, Klubtársak, vitorlázók, vitorlázók barátai és barátnői, gyermekeik, unokáik és nem utolsósorban FELESÉGEIK,

 

Harminckét év telt el azóta,hogy első alkalommal optimist vitorlákat bontottunk az Omszki-tó partjan. 1987-ben került megrendezésre az első Trafik Kupa ! (ne számoljatok két év kimaradt…) Idén a HARMINCADIK TRAFIK KUPÁT RENDEZZÜK!!!
…és ezúton szeretnélek benneteket meghívni a november 10-én vasárnap megrendezésre kerülő XXX. TRAFIK KUPÁRA !

 

Hagyományokhoz híven várunk forralt borral, teával, rétessel és jó hangulattal !

 

…ÉS EGY KIS MEGLEPETÉSSEL…

 

Lehetőség szerint várom az előnevezéseket(visszaigazolásokat)!
Aki elektronikusan „nevez” annak 50 fillérre mérsékeljük a nevezési díjat!
Sportszelet & udv: Forint & Anita
30-9668-745

 

 


VERSENYKIÍRÁS

 

Verseny helyszíne: Budakalásztól keletre elterülő vízterület, a „kalászi riviéra”.
Időpont: 2019. november 10. (vasárnap !!!)
Nevezés: 10h -tól 11h -ig a Wakeboard centrum előtt (megközelítés az Auchan – régen Cora – parkolója felől) Nevezési díj: 1 jó „Forint”
Első futam : 11.30h-tól
Induló hajóosztály : Optimist
A verseny normál (vagy nem?) olimpiai pályán, kieséses alapon történik. Az indulók létszámától függően előfutamok, középfutamok és döntő kerül megrendezésre. A hajóbeosztás sorsolással történik.

SÚLYLIMIT AMIT SZIGORÚAN FOGUNK VENNI:
ha az induló versenyző súlya nem éri el a 60kg (lesz mérlegelés ! ) úgy az indulónak kell keresnie egy versenyzőtársat ( ?apu anyu nagyapi nagymami barát barátnő ?)hajóegységenként a versenyzők minimum súlya 60 kg kell, hogy legyen, amit a versenyrendezőség nagyon szigorúan fog ellenőrizni.
Mentőmellény kötelező!!!

 

Díjazás:
I. hely: érem és vándor kupa
I.-III. hely: érem
I.-X. hely: értékes és praktikus nyeremények

Díjkiosztó ideje: a futamok után (miután a hajók össze lettek pakolva) kb. 16.30-17.00.
Helyszín: a Wakeboard Centrum nyitott bárjánál
Versenyrendező: Forintos Róbert (tel: 30-9668-745)
Zsűri: Erdélyi Béla
Versenyorvos: Dr. Sulyok András
Szponzor: Trafik és egyéb Co. Ltd. Inc. stb…