Szezonindító hajókiállítás a Balatonon!

2017.04.27. 06:08  - BBS
Rovatok: egyebek, esemény  I  Kommentek: 0 hozzászólás
Cimkék: balatonfüred
Szezonindító hajókiállítás a Balatonon!

Balatonfüreden a Hajógyári Kikötőben vízre kerül a Budapest Boat Show, Magyarország legnagyobb szárazföldi kikötője, a hajózás és vízi sportok szezonnyitó nagyrendezvénye.

A kiállítás Balatonfüred Boat Show néven várja a látogatókat 2017. május 12-14. között.

flyerkep.png

A Balaton legújabb szezonindító eseményeként megrendezésre kerülő kiállítás nagy hangsúlyt helyez az interaktivitásra, és hogy a lehető legtöbb kiállítási darab kipróbálható legyen. Ennek fényében a kikötőben, a vízen kiállított több, mint 25 hajó nem csak körbejárható lesz, de a kiállítók ígérete szerint az érdeklődőket próbaútra is viszik.
Szintén az interaktivitás jegyében a kiállított vízi sporteszközöket is élesben lehet majd kipróbálni, így a látogatók vízre szállhatnak egy-, illetve többtestű verseny és tanuló hajókon, beleülhetnek a különböző kajakokba és kenukba is. A kiállításon SUP, vagyis stand up paddling jóga is várja az érdeklődőket, akik figyelemmel követhetik a napi többszöri bemutatót, a bátrabbak pedig deszkára szállhatnak és maguk is részt vehetnek a programok a vezetők segítségével. További látványosság lesz a szombati flyboard bemutató a kikötő vize fölött.

hajogyari-kikoto-003.jpg

A kiállítás egyidejű rendezvénye, a Balatoni Nagyhajós Évadnyitó Regatta, mely a kiállítás második napján, május 13-án rajtol el szintén Balatonfüredről. A verseny leggyorsabb résztvevői, a katamaránok, pedig a szabadidejükben a Balatonfüred Boat Show-n horgonyoznak majd, ráadásul két különlegesség is helyet kap a kiállításon: Kele és Sámson, a két magyar óceáni evezőshajó.

hajogyari-kikoto-005.jpg

A programok mellett természetesen fontos szereplő lesz az eddig már több mint húsz bejelentkezett kiállító a hajózáshoz és vízi sportokhoz kapcsolódó számos felszereléssel, szolgáltatással és kiegészítővel.
A szervezők külön figyelmet szenteltek a hajósoknak, így aki saját hajójával érkezne a rendezvényre, az díjmentesen állhat be a Balatonfüredi Hajógyári Kikötőbe a rendezvény ideje alatt. Ehhez nem kell mást tenni, mint egyeztetni a kiállítás szervezőivel a boatshow@hungexpo.hu e-mail címen.

hajogyari-kikoto-002.jpg

A május 12-14. között megrendezésre kerülő Balatonfüred Boat Show tehát egy izgalmas és látványos élmény lesz minden érdeklődőnek. A belépés ráadásul regisztráció esetén ingyenes, így ajánlott a weboldalon előre megadni az adatainkat az akadálymentes belépésért. További információk a www.boatshow.hu weboldalon találhatók.
A Balatonfüred Boat Show stratégiai partnere a Magyar Vitorlás Szövetség, a Balatoni Hajózási Zrt., és a Balatonfüredi Hajógyári Kikötő.


Kiemelt cikkekKiemelt cikkek

Négynapos VMG flottavitorlázás az Adrián idén ősszel is

2017.08.09.   2 hozzászólás
…jut eszembe: Carina földkerülő vitorlásom új helyen!
Kiemelt adok-veszekKiemelt adok-veszek

Melges 24

2017.08.08.
HUN 579 Melges 24-es vitorlás teljesen versenyre szerelt állapotban eladó.

Balatoni vitorlásbérlés

2017.09.21.
A balatonszemesi kikötőben Balaton 25-ös vitorláshajók bérelhetőek.
EseménynaptárEseménynaptár
Legfrissebb fórum hozzászólásokLegfrissebb fórum hozzászólások

Túrázóknak ajánlott

802 hozzászólás 2017.09.23. 08:41 - Merlin

Kapitány és legénység börze

662 hozzászólás 2017.09.06. 20:34 - radvattila

Albin vega

45 hozzászólás 2017.08.29. 09:12 - psmac

Alaszkában vitorlással

4 hozzászólás 2017.08.12. 09:47 - Zoli

Típus beazonosítás

6 hozzászólás 2017.08.10. 01:40 - Bogyó
Hírlevél feliratkozásHírlevél feliratkozás
hírlevél Az alábbi űrlapon adja meg nevét és e-mail címét.
Bejelentkezés
E-mail  
Jelszó  
Regisztráció
Elfelejtett jelszó
×