Szezonindító hajókiállítás a Balatonon!

2017.04.27. 06:08  - BBS
Rovatok: egyebek, esemény  I  Kommentek: 0 hozzászólás
Cimkék: balatonfüred
Szezonindító hajókiállítás a Balatonon!

Balatonfüreden a Hajógyári Kikötőben vízre kerül a Budapest Boat Show, Magyarország legnagyobb szárazföldi kikötője, a hajózás és vízi sportok szezonnyitó nagyrendezvénye.

A kiállítás Balatonfüred Boat Show néven várja a látogatókat 2017. május 12-14. között.

flyerkep.png

A Balaton legújabb szezonindító eseményeként megrendezésre kerülő kiállítás nagy hangsúlyt helyez az interaktivitásra, és hogy a lehető legtöbb kiállítási darab kipróbálható legyen. Ennek fényében a kikötőben, a vízen kiállított több, mint 25 hajó nem csak körbejárható lesz, de a kiállítók ígérete szerint az érdeklődőket próbaútra is viszik.
Szintén az interaktivitás jegyében a kiállított vízi sporteszközöket is élesben lehet majd kipróbálni, így a látogatók vízre szállhatnak egy-, illetve többtestű verseny és tanuló hajókon, beleülhetnek a különböző kajakokba és kenukba is. A kiállításon SUP, vagyis stand up paddling jóga is várja az érdeklődőket, akik figyelemmel követhetik a napi többszöri bemutatót, a bátrabbak pedig deszkára szállhatnak és maguk is részt vehetnek a programok a vezetők segítségével. További látványosság lesz a szombati flyboard bemutató a kikötő vize fölött.

hajogyari-kikoto-003.jpg

A kiállítás egyidejű rendezvénye, a Balatoni Nagyhajós Évadnyitó Regatta, mely a kiállítás második napján, május 13-án rajtol el szintén Balatonfüredről. A verseny leggyorsabb résztvevői, a katamaránok, pedig a szabadidejükben a Balatonfüred Boat Show-n horgonyoznak majd, ráadásul két különlegesség is helyet kap a kiállításon: Kele és Sámson, a két magyar óceáni evezőshajó.

hajogyari-kikoto-005.jpg

A programok mellett természetesen fontos szereplő lesz az eddig már több mint húsz bejelentkezett kiállító a hajózáshoz és vízi sportokhoz kapcsolódó számos felszereléssel, szolgáltatással és kiegészítővel.
A szervezők külön figyelmet szenteltek a hajósoknak, így aki saját hajójával érkezne a rendezvényre, az díjmentesen állhat be a Balatonfüredi Hajógyári Kikötőbe a rendezvény ideje alatt. Ehhez nem kell mást tenni, mint egyeztetni a kiállítás szervezőivel a boatshow@hungexpo.hu e-mail címen.

hajogyari-kikoto-002.jpg

A május 12-14. között megrendezésre kerülő Balatonfüred Boat Show tehát egy izgalmas és látványos élmény lesz minden érdeklődőnek. A belépés ráadásul regisztráció esetén ingyenes, így ajánlott a weboldalon előre megadni az adatainkat az akadálymentes belépésért. További információk a www.boatshow.hu weboldalon találhatók.
A Balatonfüred Boat Show stratégiai partnere a Magyar Vitorlás Szövetség, a Balatoni Hajózási Zrt., és a Balatonfüredi Hajógyári Kikötő.


GyorshírekGyorshírek

ac.jpg

America's Cup SZAVAZÁS AZ OLDAL ALJÁN!!!!!

Kiemelt cikkekKiemelt cikkek

Hajosprogramok.hu

2017.02.12.   0 hozzászólás
Az egyik legdinamikusabban fejlődő charter cég az egyre magasabb...
Kiemelt adok-veszekKiemelt adok-veszek

Balatoni vitorlásbérlés

2016.04.19.
A szemesi kikötőben Balaton 25-ös vitorláshajók bérelhetőek.

MVSZ Versenyengedély 2017

2017.05.18.
Vitorlás egyesületünk idén is vár mindenkit szeretettel.
EseménynaptárEseménynaptár

Kékszalag

2017.07.06. - 2017.07.08.
Legfrissebb fórum hozzászólásokLegfrissebb fórum hozzászólások

Kezdő hajós kikötőt keres

2 hozzászólás 2017.06.22. 00:51 - Petya

társkereső a Sailingen

2 hozzászólás 2017.06.21. 13:32 - Merlin

Kapitány és legénység börze

639 hozzászólás 2017.06.20. 18:16 - Petya

Vitorlás bérlés idehaza...

69 hozzászólás 2017.06.19. 14:00 - Beaufort

segítség

46 hozzászólás 2017.06.19. 11:41 - Beaufort
Hírlevél feliratkozásHírlevél feliratkozás
hírlevél Az alábbi űrlapon adja meg nevét és e-mail címét.
SzavazásSzavazás
Kérlek jelöld be ki a favoritod!
Hiba történt az űrlap feldolgozása közben!
szavazás
Bejelentkezés
E-mail  
Jelszó  
Regisztráció
Elfelejtett jelszó
×