Tavasszal frissen lakkozott hajók, tűzijátékok, és boldog arcok borítják be a skandináv horizontot. Ez a látvány a skandináv életmód és az éjszakába nyúlóan napos égbolt meghatározó eleme.

Éld életed a horizonton a Helly Hansen 2016-os tavaszi-nyári sportruházati kollekciójával. A márka a stílusos és praktikus utcai ruházatát a tengerészcsíkok ihlették.

A női sportswear kollekciót friss, tavaszias színárnyalatok, vidám tengerész stílusú minták és divatos csíkok díszítik. Ha igazán melegre fordul a nyári idő, a W Thalia miniruhában hódíthatjuk meg a vízpartot. Ez a könnyű pólóruha enyhén tagolt derékrészével, és bő, homokóra alakú sziluettjével fürdőruha felett is könnyen hordható. A könnyen száradó szövet tökéletes viselet vízparti napozás vagy vitorlázás közben.

A könnyed W Naiad T-Shirt több élénk színben is elérhető lesz. A tengerészcsíkok és horgony minták mindennapi ruházatunknak is tengerész stílust kölcsönöznek. A modern póló pamut/modál keverék szövetből készült, amely extrán puha érzést és szellős megjelenést kölcsönöz. Előnyös nyakkivágása, mellzsebe, és középen hosszított szegélye a skandináv dizájn sokoldalú példája, és igazi nyári alapdarab.

Az elegáns W HP Insulator Jacketet a vitorlásversenyek világa ihlette. Könnyed anyaga melegséget nyújt a hűvösebb nyári esték alatt. Steppelt PrimaLoft® Black oldal- és karbélése formát adnak a kabátnak, míg a matt elsőrész stílusos megjelenést kölcsönöz. A letisztult, skandináv dizájnnak és sokoldalúságának köszönhetően a HP Insulator Jacket egész biztosan nyári ruhatárunk alapdarabja lesz.

A férfi utcai ruházat az élénk, férfias színek, körvonalazott tengerészminták és színes csíkok díszítik, amelyek Norvégia vitorlázó ikonjaira emlékeztetnek. A Helly Hansen bestseller Marstrand Poloja időtlen vonzerőt jelképez, és könnyed, lezser megjelenést nyújt a vízen és a parton egyaránt.

Amikor változékonyra fordul az idő, csak kapjuk fel a Helly Hansen Crewline Fleece dzsekijét. A dzseki test vonalait követő szabása PrimaLoft® hőszigeteléssel ellátott oldalrésszel és polár béléssel rendelkezik, rugalmas, kényelmes és vízálló kombinációért.

A Crew Insulator Jacket a partmenti vitorlázás és a sétány felderítése közben is tökéletes kiegészítő. Könnyű PrimaLoft® Black hőszigeteléssel ellátott bélése és letisztult, divatos fazonja melegséget és stílust nyújtanak bármely hűvös este során.


hh1.jpg
W HP Insulator Jacket


A könnyű, lezser kabát vízálló, szélálló szövetével és PrimaLoft® Black hőszigetelésével különösen jól melegít a nyári esték során.

Könnyű, víztaszító poliészter taffeta szövet, 75g/m2

PrimaLoft® Black hőszigetelés, 80g/m2 a steppelt részeken

PrimaLoft® Black hőszigetelés, 60g/m2 a nem steppelt részeken

Kötőanyaggal préselt dzsörzé az alsó szegélyen és a gallér belsején

YKK® Vislon® első cipzár

YKK® cipzárral záródó zsebek



hh2.jpg
W Thalia Mini Dress


Gyorsan száradó anyagból készült, combközépig érő ruha. A csónaknyak és a hátrészen hosszított fazonnak köszönhetően tökéletes viselet a bikini fölött is.

X-Cool

Könnyű, puha és gyorsan száradó keverék szövet, 124g/m2

Széles csónaknyak kivágás

Elasztikus zsinórral állítható derék

Rugalmas szövet



hh3.jpg
W Naiad T-Shirt


Tengerész jellegű mindennapi viselet, amely sok színben elérhető. A laza esésű dizájn előnyös nyakkivágással, mellzsebbel és csónaknyakkal, amely minden nyári kalandhoz jól passzol.

Puha pamut/modál dzsörzé szövet

Mélyített nyakkivágás

Felhajtható ujj

Mellzseb

Középen hosszított alsó szegély



hh4.jpg
Marstrand Polo


Népszerű pamutpóló tengerész-stílusú színekkel és mintákkal. Tengerész stílusú részleteivel és letisztult, skandináv formavilágával friss külsőt kölcsönöz nyári összeállításainknak.

Kényelmes pamut pike szövet, 180g/m2

1×1 bordázott kötés kontrasztos szegéllyel

1×1 bordázott ujj kontrasztos szegéllyel


hh5.jpg
Crew Insulator


Könnyű középréteg, amelyet a Helly Hansen ikonikus vitorlás dizájnja ihletett. Szél-és víztaszító, a PrimaLoft® Black hőszigetelésnek köszönhetően pedig könnyed védelmet nyújt az időjárás viszontagságaival szemben.

Széltaszító, vízlepergető poliészter szövet

Tartós vízlepergető képesség (DWR)

PrimaLoft ® Black hőszigetelés, 100g/m2 a dzseki ujjaiban

YKK® Metaluxe® cipzárok

A mell-és kézzsebek YKK® Metaluxe® cipzárokkal záródnak



hh6.jpg
Crewline Fleece Jacket


Meleg, kényelmes polár dzseki, amit a vízi sportok ihlettek. A dzsekit a hűvöseb nyári napokra tervezték. …polár és enyhén hőszigetelt oldalrész férfias megjelenést garantálnak.

Slick-face poliészter polár, 285 g/m2

Tartós vízlepergető képességgel (DWR) ellátott oldalsó panel

40 g/m2 PrimaLoft® Black hőszigetelés a kabát belső oldalrészén

YKK® Metaluxe™ első cipzár

Rejtett patenttal záródó kézzsebek

Állítható alsó szegély