470, Laser, Laser Radial és 420 osztályokban képviseltette magát egy másik magyar kontingens olaszországban! Berecz Zsombor bronzérmet szerzett az imperiai versenyen!

Kicsit távolabb Pulától egy másik csapat is versenyzett. A THE és a Spartacus csapata Berecz Zsomborral kiegészülve olaszországban mérette meg magát.

Laser osztályban az olimpikon Berecz Zsombor bronzérmet szerzett a 28 indulót felvonultató mezőnyben. Az öt futamból kétszer is elsőként szelte át a célvonalat! Ezzel talán csattanós választ adott azoknak, akik nem teljesen objektív képet festettek róla némely újság hasábjain. Gratulálunk!

420-ban 74 induló és 5 futam volt a penzum. Legjobban a cadetből ősszel átült Földesi Péter-Borsos Dániel duo végzett, remek vitorlázással a 15. helyet szerezték meg. 24. lett Gond Gergő Szellem Balázzsal az oldalán, míg a Rozsnyay-Czeizel egység a 36. helyen végzett. 47. lett az idei bajnok Grams Dominik kormányozta egység, míg Gráfel Vincéék a 64. helyen szerénykednek 3 DNF-el az eredményeik között.

Laser Radialban Zentai Zoltán aranyérmes, Bakóczy Róbert ezüstérmes lett! Ezzel még nem lenne semmi baj, de összesen csupán ők ketten indultak ezen a versenyen. Ezalatt a többi magyar Pulán nagy és erős mezőnyben küzdhetett…

470-es osztályban 3 egység indult. Az X-Sailing színeiben versenyző Szigethy Botond-Joó Kristóf kettős 18. helyen végzett, egy nagyszerű 5. helyet is begyűjtve a 34 fős mezőnyben. A Szamódy-Bárdos 2 korai rajtot begyűjtve 24. lett. Õsztől alkot párost Hercsel Máté és Váradi Imre, sőt, Imi áll a drót végén. Némiképpen meglepő, hogy ilyen felállásban versenyeznek. 4 db DNF-el 32. helyen szerénykedtek.