Az Árbockosár Vitorlás Étterem és Söröző 2002 december 6. óta várja az érdeklődőket.


A kétszáz férőhelyes pincében kényelmes boxok, söntés TV-vel és két különterem (40 fős és húsz fős), illetve a Sörsátorban már megszokott olcsó étel-italárak várják a vitorlázókat. Külön meglepetés, hogy esténként és a hétvégeken ismert vitorlázók, olimpikonok és válogatottak segítik a felszolgálást.

A falakat Litkey Botond grafikái díszítik. A vendégekről a rendezvényeinken karikatúrákat rajzolunk, amelyek a falakra kerülnek.  A boxok vitrinjeiben megőrzünk kupákat, érmeket, fotókat. Szívesen elfogadjuk leendő törzsvendégeink vitorlás sikereinek relikviáit. Vitorlázás témában könyvek, térképek, kiadványok sorakoznak a polcokon. (Szívesen kiraknánk a Hajó teljes kiadását bőrbe kötve. )

A Vásárcsarnok és a Ráday utca között meghúzódó kocsma környékén jól lehet parkolni, illetve a Kálvin téri 2-es Metró állomástól öt perc séta.



Nyitvatartás:



hétfőtől csütörtökig 11-24,


péntek-szombat 11-04


vasárnap 11-18.

Különtermeinket vitorlázással kapcsolatos eseményekre, rendezvényekre, tanfolyamokra, osztályértekezletekre, sajtótájékoztatókra, esküvőkre ingyenesen rendelkezésre bocsátjuk.

Cím: 1093 Budapest Gönczy Pál u. 3.

Asztalfoglalás és jegyrendelés: 06 20 4588708