Eltelt 20 év amióta a Sudár először vízre került. Azóta jelentős átalakításokon ment át, több verziója is megszületett. A 20 éves jubileumot most közösen kívánják megünnepelni. Olvassa el Ön is az erről szóló felhívást..

Tisztelt Sudaras Barátunk!

Talán már értesültél a kötelező olvasmányból (Hajó Magazin) arról, hogy a Sudár Hölgy 20. születésnapja alkalmából találkozót rendezünk. Nem titkolt célunk, hogy a rendezvényre akár 100 hajót is összehozzunk. Azt a ritka alkalmat szeretnénk kihasználni, amikor van ilyen célra használható kikötő ennyi hajó kultúrált fogadására. A Fűzfő Marina Port ilyen. Ráadásul a vendégek számára költségmentesen biztosítja a helyszínt.

A rendezvény sikere rajtad is múlik! Ha eljössz, egyrészt emeled a rendezvény színvonalát, másrészt ha többen vagyunk jobban érezzük magunkat, harmadrészt talán a rendezés sem lesz a kelleténél veszteségesebb.

Tehát gyere, és szervezz Te is! Tudod, mint a piramis játék. (jaj, ez tilos!) Add tovább e levelet és a kiírást a kikötődben tanyázó Sudarasoknak. Regattásnak, Sportosnak és Komfortosnak is.

Köszönettel:

Rendezőség