Mindenkinek megvan a saját kihívása. Nem feltétlenül nagy dolog a világ szemében, de hatalmas az elkövetőjének. Főleg akkor igaz, ha az illető hosszú ideje tolószékben éli az életet.

Ilyen ember Geoff Holt,  aki 16 éves korára már kétszer átszelte az Atlanti Óceánt és a 18 születésnapján harmadszor is. Ez után  egy szerencsétlen baleset következtében eltörte a nyakát és tolókocsiba kényszerült. Balesete után csak mostanában – több mint 20 év után – adódott meg neki a lehetőség, hogy nagy dolgokat vigyen véghez. Nagyokat, mert egy Atlanti Óceáni átkelés nem feltétlenül tartozik ezek közé egy egészséges ember számára. Geoff Holt számára mégis a Személyes Everest.

Az angliai vitorlázás, hajózás szinvonalára és megbecsülésére jellemző, hogy 2007 augusztusában befejezte 109 napig tartó utazását Nagy-Británia körül. Ez alatt az idő alatt 51 helyen járt és levitorlázott 1445 mérföldet. Õ az első mozgássérült, aki egyedül teljesítette a távot.

Ezután újabb nagy fába vágta fejszéjét és nekivágott az Atlanti Óceánnak. Persze tekintve az egészségi állapotát ez nem menne egyedül.  Hajója egy speciálisan tolószékes vitorlázásra épített 60 lábas katamarán. A neve találóan Impossible Dream (Lehetetlen Álom és  speciálisan Geoff számára készült. A csörlők gombnyomásra működnek  a fedélzet tolószékkel is használható és a navigációs rendszerek is ennek a feladatnak vannak alárendelve.

Segítője is akad. A 29 éves Új-zélandi Susan, aki ezelött soha nem vitorlázott és komolyan szenvedett a tengeri betegségtől. Fogcsikorgatva mondta: „Mindenki azt mondta, hogy pár nap és túl leszek rajta. Mindannyian hazudtak! Mindent kipróbáltam. Hozzanak szárazföldet”

Susan segíti Geoffot a tolószékből ki és be, valamint az egészségügyi problémákat is kezeli. „A legnehezebb feladat ki és beemelni Geoff-ot a tolószékbe a hullámos tengeren- mondta Susan – „ Nagyon trükkös megtalálni az egyensúlyomat”

Velük tart  Digby Fox akinek az a feladata, hogy filmet készítsen a BBC-nek erről az utazásról.Geoff terve az, hogy visszatérjen arra a szigetre, ahol eltörte a nyakát 18 éves korában. Miután levitorláztak a Angliából a Kanári szigetekre december 9-én indultak 3000 mérföldes útjukra.