Indul az 1 millió Ft összdíjazású Nu Skin Balaton Tour versenysorozat

SAJTÓKÖZLEMÉNY


Indul az 1 millió Ft összdíjazású Nu Skin® Balaton Tour versenysorozat

Budapest, 2011. április 19. – Eldördült a startpisztoly és indul a jelentkezés Magyarország első fizikai és szellemi kalandtúrájára, a Nu Skin® Balaton Tourra. A versenysorozaton a csapatok Közép-Európa legnagyobb és legszebb tava, a Balaton partján versenyeznek. A cél, hogy olyan sport¬ágakban (vitorlázás, tenisz, golf, sárkányhajózás, futás) mérjék össze tudásukat a jelentkezők, ahol a fizikai erőnlét és a szellemi fittség egyaránt fontos. A végső összecsapás pedig június 26-án, Balatonalmádiban, a Vitalitás Napi döntőben lesz. Ezen a napon futásban és sárkányhajó evezésben bárki próbára teheti állóképességét.

A sportági fordulók külön helyszíneken, egy-egy önálló versenynapon zajlanak majd. A vitorlázás Balatonkenesén,  a tenisz Balatonfűzfőn,  a golf pedig Balatonudvariban lesz.  A verseny döntője Balatonalmádiban, a Vitalitás Napi gálán lesz, ahol a résztvevők sárkányhajó evezésben és futásban küzdenek meg egy¬mással. A döntőben szereplőkhöz itt csatlakozhatnak tömegsportolók, érdeklődők, akik szintén teljesíthetik a két sportági versenyt.

A kalandtúrán 6 db, 5 fős csapat indulhat és mind az öt sportágban minden csapattagnak verse-nyeznie kell. A versenyprogramot úgy állították össze a rendezők, hogy csapatonként – az adott sportágban – 1-1 tapasztalt, amatőr sportolóval teljesíthető a versenysorozat, de az 1 milliós fődíj megszerzéséhez ennél többre lesz szükség!

A Vitalitás Napi gálán Balatonalmádiban, a futás és sárkányhajózás küzdelmeibe bárki bekapcsolódhat. Az egészséges életmóddal, a fittséggel, vitalitással kapcsolatos ta¬nácsadás, valamint egyéb szórakoztató és szabad¬idős programok várják az idelátogató gyermek és felnőtt érdeklődőket. Az első helyezett csapat részére az eseménysorozat házigazdája és főtámogatója, a Nu Skin® pénz és termékjutalmat biztosít, összesen 1 millió Ft értékben.



A sportági fordulók időpontjai és helyszínei:


VITORLÁZÁS – 2011. május 15. – Balatonkenese, Kenese Marina-Port Yacht Club

TENISZ – 2011. május 28. – Balatonfűzfő, Angyal József Tenisz SE

GOLF – 2011. június 12. – Balatonudvari, Royal Balaton Golf & Yacht Club

VITALITÁS NAPJA – 2011. június 26. – Balatonalmádi, sárkányhajózás és futás

További információ és jelentkezés az eseménysorozat weblapján:

www.nuskinbalatontour.com



A névadóról:



A Nu Skin® öt kontinens, 51 országában van jelen bőr-és szépségápolási, valamint  étrend-kiegészítő termékeivel. Innovatív cégként nyitott az újdonságokra és folyamatosan azon dolgoznak szakemberei, hogy ügyfeleik számára a legmodernebb és legkorszerűbb termékeket, megoldásokat és technológiát kínálják. Piacvezető szerepet tölt be  a cég az öregedésgátló termékek piacán. A Nu Skin Enterprises célja, hogy jobbító erő legyen szerte a világon. Ezt azáltal teszi, hogy kiváló termékeket forgalmaz, kifizetődő közvetlen értékesítési lehetőségeket biztosít, valamint támogatja az üzletépítőket,, részvényeseket, vásárlókat és alkalmazottakat, hogy jobbá tehessék életüket.

Támogatók:

Balatonalmádi Város Önkormányzata

CKM, Shape, Sailing.hu, Hungarian Golf Portál



A pályázati felhívás anyaga letölthető erre a linkre kattintva.