Fedezd fel a természetet a Helly Hansen aláöltözeteiben!

Lélegzetelállító fjordok, csodás táj, bűbájos városok. Aki már hallott Bergenről vagy a norvég tájak szépségéről, bizonyára úgy őrzi az emlékében, mint ahová el kell menni.

A Helly Hansen segítségével ez most valóra válhat. A norvég márka ugyanis már régóta együttműködik a Fjord Norway turisztikai központtal, közös kampányuk során pedig most fotópályázatot hirdetnek, aminek a nyertese elutazhat Norvégiába, és az általa választott stílusban ismerheti meg az ország szépségeit.

A szabálya következő: a Helly Hansen holmijait nem modellek számára készítik, hanem valódi, profi sportolók visszajelzései alapján tervezik meg. Az ő kifutójuk a természet: az erdei ösvények, a sípályák és a vitorlások fedélzete. Ezért azt kérik, mindenki mutassa meg egy jópofa, találó, vagy épp szépséges fényképen keresztül, hogy milyen az ő kifutója.

Milyen tájon szokott sétálni, kirándulni, biciklizni, síelni, vagy bármilyen szabadtéri tevékenységet végezni.




A képekre aztán szavazni is lehet, és érdemes játszani, mert nem az utazás lesz az egyetlen nyeremény. A zsűri választ egy második befutót, akit teljes Helly Hansen síszettel ajándékoznak meg. Valamint hetente a legjobb új fotót egy-egy HH DRY Revolution aláöltözettel díjazzák. A nyereményeső tehát garantált, már csak a megfelelő képet kell kiválasztani és feltölteni. A játék november 1-től január 15-ig tart, és az alábbi linken érhető el:

www.hellyhansen.com/fjordnorway

Mindenesetre a hideg időben űzött szabadtéri sportokhoz nem árt jól felöltözni. Fontos, hogy ne fázzunk, de fontos az ésszerűség is. Egy jó outdoor öltözetnek a profi aláöltözet az alapja, ami elvezeti az izzadságot, így egyszerre szárazon és melegen tart.


A Helly Hansen forradalmi aláöltözet technológiája az 1970-es évekbeli bemutatkozásakor örökre megváltoztatta a világ elképzelését arról, hogy miként kell felöltözni a szabadba. Napjainkban a Helly