A Magyar Vitorlás Szövetség tisztújító közgyűlésére 2013. május 10-én Balatonfüreden az Anna Grand Hotelben kerül sor.

A Magyar Vitorlás Szövetség soron következő tisztújító közgyűlésére május 10-én, pénteken a balatonfüredi Anna Grand Hotelben kerül sor.

A tegegyesületek számára a közgyűlés meghívója és az egyes napirendi pontokhoz tartozó előterjesztések, az alapszabályban megfogalmazottak szerint, a main napon megküldésre kerültek.

A közgyülés anyagai az alábbi linken megtekinthetők:

http://www.hunsail.hu/szervezet/dokumentumtar/


MEGHÍVÓ

Tisztelt Tagunk!

Szövetségünk elnökségének döntése értelmében a Magyar Vitorlás Szövetség tisztújító

közgyűlésének

időpontja: 2013. május 10. péntek 18.00 óra

helyszíne: Anna Grand Hotel (8230 Balatonfüred, Gyógy tér 1.),

melyre ezúton tisztelettel meghívom.

Az MVSZ Alapszabály 13 § 2. pontjában előírtak szerint tájékoztatjuk, hogy amennyiben a közgyűlés az eredeti időponttól számított 30 percen belül nem válik határozatképessé, 18.30-tól kerül sor a megismételt közgyűlésre. A megismételt közgyűlés az eredeti napirendbe felvett kérdésekben a megjelentek számára tekintet nélkül határozatképes.

Az MVSZ Alapszabály 12. § 3. pontja értelmében – az Alapszabály 12. § 4. pontjának előírásai szerint – egy tag több képviselőt is delegálhat a közgyűlésre. A tag képviselője a közgyűlésen személyesen köteles eljárni, képviseleti jogát másra nem ruházhatja át. Egy képviselő kizárólag 1 (egy) tagot képviselhet és 1 (egy) szavazattal rendelkezhet a közgyűlésen. A tag köteles képviselőjének megbízólevelet adni, amelyből a közgyűlésen megállapítható a képviselő

képviseleti jogosultsága és az általa képviselt szavazatok száma. A képviselő köteles a megbízólevelet a közgyűlésen, a regisztráció során a titkárság illetékes munkatársának eredeti példányban átadni. Az egyes MVSZ tagokra kiszámolt aktuális képviselői létszámot a jelen meghívó mellékleteként csatolt „Tagegyesületek mandátum elosztása” táblázat tartalmazza.

A küldöttek a szavazólapokat a helyszínen 16.30 órakor kezdődő küldött regisztrációalkalmával vehetik át. Együttműködésüket előre is köszönjük!

A tervezett napirendről, az egyes napirendi pontokhoz kapcsolódóan rendelkezésre álló előterjesztésekről, a csatolt mellékletekből tájékozódhatnak.

Várjuk szíves megjelenésüket és aktív részvételüket a közgyűlésen!

Budapest, 2013. április 18.

Sporttársi üdvözlettel:

Gerencsér Gergely


főtitkár



Forrás: http://www.hunsail.hu