A pontos megfogalmazás a reklámokban szokásos „AKÁR ingyen hajó” kell legyen, ám ez az „akár” nem a szokásos elérhetetlen vagy valószínűtlen marketing mézesmadzag.Ugyanis nem azért találtuk ki ezt a lehetőséget, hogy jó sok pénzt keressünk a hajóbérleti díjon –  1200 Euró mellesleg nem is sok egy helyszínre szállított, felszerelt és versenyre felkészített ilyen minőségű hajó esetében – hanem az a célunk, hogy a hajó versenyezzen, mert úgyis oda szállítjuk, ha nem lesz csapata, akkor is (Ennek magyarázatát lásd lejjebb).

Ha pedig versenyez a hajó Európa egyik legjelentősebb tókerülő versenyén, akkor lehetőleg minél jobb eredményt produkáljon a vele vitorlázó csapat.

Ha rosszul mennek, akkor az egy kicsit negatív reklám a cégnek, úgy talán jobb is lenne, ha nem látnák. De miért menne rosszul egy Justin Carbon One Design Racer? Amelyik már sokszor megmutatta a Balatonon, hogy mire képes.

Gondoltuk, ha a bérleti díj eredményes szerepléssel visszaszerezhető, az jelent némi ösztönzést a hajtásra! Tehát mi nagyon szeretnénk a teljes összeget visszaadni a verseny után.

Sőt! Akár a két héttel később zajló Genfi-tavi Bol d’Or után is!

Tessék! Még egy akár! A nem trükkös fajtából, az őszinte akárok nemzetségéből …Mert a hajó kibérelhető mindkét versenyre ugyanilyen visszafizetős konstrukcióban. És figyelem! Ehhez nem az egész versenyt kell megnyerni, hanem csak a kategóriát, amelyben a hajó szerepel! Vagyis nem sokszáz ellenfél küzd a zsebünk ellen, csak tíz-húsz…

Megfontolandó, nem? Akár.

A Code Yachts a düsseldorfi hajókiállításon a CODE8 fedélzetére lépett érdeklődőknek tett ígérete alapján a Boden-tavon lehetőseget ad a potenciális vásárlóinak, hogy vízen is megtekinthessék és kipróbálhassák a Balatonon már jól bevált és ismert CODE8 hajót.

Így tehát egy CODE8-as ott lesz Lindauban, ahonnan a Boden-tavi tókerülő, a Rund um rajtol május 30-án este. Ez ráadásul a hatvanadik verseny, tehát a jubileumhoz bőven tartoznak színes kiegészítő programok, amelyek tovább növelhetik a verseny vonzerejét.

A CODE8-nak is illene versenyeznie, hiszen Andrej Justin Carbon One Design racere kiváló versenyhajó. Tehát egy jó csapat kerestetik! . Időpontok: május 30-án Rund um, majd június 14-én Bol d’Or.

Akár akárki mehet vele, aki akar, de akkor már… akár nyerhetnénk is…


info@codeyachts.eu

vagy telefonon +36 30 977 9066