A kedvező most még kedvezőbb áron!

A BAVARIA az idei düsseldorfi “boot” hajókiállításon mutatta be az új szériafelszereltségű Daysailer-t a 10 méteres jacht osztályban, a

Bavaria Cruiser 33 Easy

-t, mellyel a gyártó a vásárlók új rétegét kívánja megcélozni.



A vitorlázás nagyon egyszerű is lehet, és lehetőség szerint ilyennek is kellene lennie. Az új

BAVARIA CRUISER 33 EASY

-vel a vitorlázók maximálisan a vitorlázás nyújtotta élményekre fókuszálhatnak. A hajó kialakítása során elsősorban a könnyű kezelhetőség és a funkcionalitás voltak a fő szempontok. A BAVARIA ezzel az újdonsággal jó irányban bővítette a termékkínálatát. A

BAVARIA CRUISER 33 EASY

-vel a BAVARIA egy új lehetőséget kínál, mégpedig annak a generációnak a részére, akik csak most fedezik fel a vitorlázást, és akik egyre nagyobb, de ugyanakkor egyre igényesebb vásárlói csoportot alkotnak. A karrier és a család mellett kevés idő marad a vitorlázásra, úgyhogy a

BAVARIA CRUISER 33 EASY

a megfizethető válasz lehet ennek a célcsoportnak.



Daysailer, Weekender vagy Fun Cruiser, bármelyik ezek közül ráillik a

BAVARIA CRUISER 33 EASY

-re, hiszen a gyártó a vitorlás kialakítása során csak a lényeges felszerelésekre koncentrált. A nyitott és tágas cockpit, az átlátható, rendezett fedélzetkialakítás mind azt sugallja, hogy mennyire könnyen kezelhető a hajó, legyen szó akár egyfős vagy többfős legénységről. Precizitás és hatékonyság – ezek a fő ismérvei.



„Egy hajó mindazok számára, akik teljes egészében a vitorlázás nyújtotta élményekre szeretnének koncentrálni – elérhetőbb áron”, így mutatta be Daniel Kohl, a Bavaria termékmenedzsere az aktuális Cruiser széria legfiatalabb modelljét a kiállításon. A lehető legegyszerűbb kezelhetőség a fedélzeten, illetve egy áttekinthető, a funkcionalitásra hangsúlyt fektető belső és külső elrendezés voltak a fő szempontok a Bavaria Cruiser 33 Easy fejlesztésénél.



A Cruiser 33 Easy lényegében a Cruiser 33 leegyszerűsített változata. Mindenekelőtt a standard felszerelés csökkentése szembetűnő. A koncepcióból kimaradt a fürdőplatform, a cockpit pedig teljesen nyitott. Szintén a cockpitból hiányzik az asztal, a groszschott a cockpitpadlóra kerül, ám így hatalmas lett a hely az új modellben.

Ami a belső teret illeti: nincsenek belső ajtók, kivéve természetesen a vizes blokkot. A kabinokban a szekrények nyitottak, és a szalonasztal helyett csak egy kisebb asztal kapott helyett, ezáltal a szalonban is hatalmas lett a hely. Se tűzhely, se hűtőszekrény nem található a hajón.



Aki azonban nem szeretne lemondani a megszokott kényelemről a vitorlázás során, annak lehetősége van a legfontosabb extrákat az „Easy-Living” extra csomagot (nettó 6.590 euró) megrendelni. A Cruiser 33 Easy a maga nettó 49.950 eurójával (a teljes vitorlázatott is beleértve) bruttó 21.500 euróval olcsóbb, mint a Bavaria Crusier 33-as alapmodell, melynek az aktuális ára nettó 66.900 euró.


A

BAVARIA CRUISER 33 EASY

már rendelhető!

Jelenlegi szállítási határidő: 2014. április vége

További információért és részletes árajánlatért forduljon hozzánk bizalommal!

Telefon: +36 30 677 5080

Telefon: +36 30 941 7062

E-mail címünk:

info@bavaria.hu

Web:

www.bavaria.hu

(A mellékelt képek csak tájékoztató jellegűek, azok a Bavaria Cruiser 33-ra vonatkoznak, a változtatás jogát fenntartjuk!)