„Az Új Dehler 34 egy remekmű”

Ezzel a mondattal jellemezte Karl Dehler az új Dehler 34 hajót. A 30 évvel ezelőtt nagysikerrel megjelent DEH-34 a DB1 melyből 1200db-ot adtak el óriási siker volt és új kategóriát teremtett, a Performance Cruiser-t.

Most 2016 nyarán mutatják be az új DEH-34  vitorlást, mely méltó utódja lesz a korábbi sikertörténetnek.

Lenyűgöző vonalak, fantasztikus test sebesség, kezelhetőség és magabiztos megjelenés jellemzi az új hajót.  A tervezője a Judel /Vrojlik  & Co. iroda.A tervezésnél külön szempont volt a hihetetlen nagy belső hely, belmagasság és nagyobb teljesítmény.

A hajó adatai: H.10.70m, Sz: 3.60, S: 5t, Szél elleni vitorlázat: 71nm,  Merülés: standard 1.9m, verseny 2.10m, tavi 1.55m, Motor: Volvo 18Le

Opcióként ajánlja a gyár a nagy fürdőplatformot és a versenyzésre a GPR bow sprit rendszert, melyen kényelmesen elfér és jól kezelhető egy nagy Asy spinnaker és a méretes Code0.

Rendelhető karbon és alu árboccal és az igazi ínyenceknek, rúdkormánnyal is elérhető.

Belső rész mahagóni, teak és amerikai cseresznye könnyített fafurnérral rendelhető.

A hajó alapára kiváló, az ebben a majdnem luxus performence cruiser kategóriában árérték arányos, egy jól felszerelt hajó, net.109.000,-€A régi Dehler tulajdonosok már nagyon várták ezt a méretű és versenyképességű hajót, hamarosan a Balatonon is bemutatkozik.


www.dehler.com