Az egyik legdinamikusabban fejlődő charter cég az egyre magasabb igényeket támasztó balatoni piacon.

Tavaly még csak négy hajóval üzemelt a cég, de az idei szezont már 11 hajóval kezdik Balatonfüreden és környékén. A vitorlás bérbe adáson kívül jelentősen bővült szolgáltatásak sora.




Jó néhány évvel ezelőtt megerősödött bennem a vitorlázás, vitorláshajók iránti vonzódás. Kormányosként kezdtem el dolgozni, hogy közelebb kerüljek a hajókhoz. Eközben bele láttam egy akkoriban magas színvonalúnak számító charter flotta működésébe is. Nagyon megtetszett az ügyfelekkel való kommunikáció, törődés és a hajózás kapcsolata.


Később már tudatosan ebbe az irányba haladtam, és aktívan kezdtem részt venni a balatoni charterélet működésében. Szoros kapcsolat alakult ki az ügyfeleimmel és egyre jobban megismertem igényeiket és a hajók biztonságos működtetésének elemeit.


Nem olyan rég megfogalmazódott bennem a saját flotta kialakításának gondolata. Ahhoz, hogy idáig eljutottam, rengeteget kellett tanulnom. Ebben sokan segítségemre voltak. Jelenleg úgy érzem, hogy versenyképes és minőségi szolgáltatóként vagyunk jelen a magyar charter piacon. Tavalyi évben nagyon sok pozitív visszajelzés érkezett az ügyfeleinktől, és ezért döntöttünk úgy, hogy az idén még nagyobb létszámú flottával állunk vendégeink rendelkezésére.


A tevékenységünknek a vitorlás bérlésen kívül további három ága van: érdekes hajós programok szervezése, szárazföldi szállások és hajótulajdonosoknak szánt szolgáltatások.


Termékeink kialakításánál az volt a vezérelv, hogy a vitorlázás után érdeklődő, és már aktívan vitorlázó ügyfeleinknek is komplex szolgáltatás csomagokkal tudjunk segítséget nyújtani.



Jeanneau 36 és Enter 385


Elsődleges fontosságúnak tartjuk ügyfeleink elégedettségét. A honlapunk kialakításának fő szempontja is az volt, hogy jól átlátható felületen vendégeink teljes körű szolgáltatás kapjanak.



Bavaria 44


Valljuk, hogy a nyaralás csakis akkor pihentető, ha minden terv szerint, tökéletesen sikerül. A balatoni nyárban szerzett sokéves tapasztalat, valamint gyakorlott kapitányaink garantálják, hogy vendégeink minden szempontból teljes értékű élménnyel gazdagodjanak.


sirocco1.jpg

Sirocco


11 hajóból álló flottánkban a 32 lábtól a 60 lábig találhatók hajók. Béreljen tőlünk légkondicionált vitorlást, katamaránt, a Siroccot vagy a legnagyobb kapitány nélkül is bérelhető vitorlást a Balatonon.


lagoon380.jpg

 

Lagoon 380



HAJOSPROGRAMOK.HU



hajosprogramok.hu Facebook oldala