Élmény vízen és parton

Ami jó volt, azon ne változtass, amit lehet, csináld még jobban! A Földvár Trophies idei sorozatának szervezői ezt az elvet követik az idén is. Ezzel a versenysorozattal tradíciót szeretnénk teremteni, ahol a nem titkolt cél az, hogy a sportszerű, kemény versenyek mellett színvonalas élményeket adjunk a parton is. Legnagyobb kincsünk az idő és azt akkor használjuk ki jól, ha a sport mellett egy balatoni hétvége finom italokról, egy elegáns naplementés vacsoráról, a társasági életről is szól, a résztvevők által amúgy megszokott színvonalon. 2017-ben a Spartacus Vitorlás Egylet két, hasonló elvek és program szerint megrendezett nagyhajós pályaversenye szolgálja ezt a kettős célt.

Május 27-28-án a MET Zrt. által támogatott MET Kupa az idény első komoly nagyhajós regattája, jó alkalom a megmérettetésre, az új felszerelések, beállítások tesztelésére egy héttel a Pünkösdi Regatta előtt.

Június 24-25-én megrendezésre kerülő F.W. Raiffeisen One Design Trophy pedig a kilenc one design nagyhajós osztály számára nyújt izgalmas versenylehetőséget a vízen és színvonalas élményeket a parton.

Mindkét esemény több hajóosztály számára is ranglista versenyként került be az idei versenynaptárba, garantálva ezzel a magas résztvevői létszámot és ezáltal a nagymezőnyös verseny élményt.

Az idén még több motoros, még több rendező segíti a sportszerű, mindenben a nemzetközi standardoknak megfelelő versenyrendezést. A futamok után a parti programok közül kiemelkedik a legújabb Volvo modellek bemutatója és tesztvezetése, persze szigorúan a Nobilis pálinkakóstoló és a Törley pezsgős koccintás előtt! Mindez pedig már megalapozza a hangulatot a szervírozott vacsorához és az élőzenés vitorlás fesztiválhoz, amelyhez a legkiválóbb pincészetek borait szolgálják fel.


Mindezekhez azonban a Spari csak a keretet biztosítja, hiszen a lényeg Balatonföldváron is a személyes találkozás a vízen és a parton. A Földvár Trophies idei két hétvégéje a kiélezett, sportszerű futamokról, a színvonalas rendezésről, jó beszélgetésekről, új kapcsolatok születéséről, régi barátságok ápolásáról is szól.

További részleteket megtudhattok a Földvár Tophies facebook oldalán


(https://www.facebook.com/F%C3%B6ldv%C3%A1r-Trophies-1883613901911385/?ref=notif&notif_t=fbpage_fan_invite&notif_id=1491923755584150)

, ahová hamarosan a versenykiírások is felkerülnek.

Ráhangolódás gyanánt nézzétek meg a tavalyi MET kupa videó összefoglalóját:


Foldvar_Trophies_2_MET

from

Flow Visuals

on

Vimeo

.

Idén is várunk minden nagyhajóst Földváron!