Nem feltétlenül nyilatkoznék az idei Budapest Boat Show színvonaláról. Azt meghagyom másoknak. Ezen a kiállításon csak látogatóként voltam jelen és kevésbé figyeltem ezekre a dolgokra. Mégis egy dolog van, amiről érdemesnek tartok néhány szót képernyőre vetni…

 

Egy igazi hiánypótló olvasmányt leltem. Igaz már tudtam létezéséről, de élőben még nem láttam. Bödör Gergő munkáját és szervezőkészségét jól mutatja ez a kiadvány, amely amellett, hogy tartalmazza az elmúlt év valamennyi versenyének eredményét (1-6 helyezettek), külföldre is ellátogat és a hazai vitorlázás kiemelkedő alakjait is megszólaltatja riportok formájában. Volt már olyan érzése, hogy jól esne látni, milyen eredményeket ért el 10 éve? Ez a kiadvány pontosan ilyen, mert én például általában nem emlékszem minden egyes eseményre, történésre, eredményre már a tavalyi évből se.

 

Arról már nem beszélve, hogy nem egy szedett-vedett kiadvány, hanem igényes munka. Mindenképpen érdemes megvásárolni, főleg azoknak, akik érintettek legalább 1-2 verseny tekintetében. Én személy szerint nagyon remélem, hogy nem „egyszeri csoda” ez a könyv, hanem további évjáratait is örömmel forgathatjuk majd.

 

A könyv meg is rendelhető, ára 4500 forintért a vitorlazokevkonyve2017@gmail.com email címen.