A verseny névadója a Sennebogen cégcsoport, amely már hosszú évek óta működik együtt a Tramontana-val. A szervezők mintegy 55-65 egységet várnak a regattára, amelyre a Tramontana Yacht Club Egyesület rendezésében kerül sor. A versenynek a gyönyörűen felújított és kibővített Hajógyári Kikötő ad otthont.

 

Külön rangot ad az eseménynek, hogy a Tramontana-Sennebogen Kupa az Összevont Cirkáló Osztály éves bajnoksági sorozatának egyik futama, a 30-as Cirkáló, Sudár Sport, Folkboat és X35 Osztály ranglistaversenye és a Regina Kupa túrafutama is egyben.

 

 

A verseny további támogatója csopaki Szent Donát pince és Márga Bisztró, mely az északi part egyik legkiválóbb vendéglátóhelye ahol megtalálható a saját készítésű szörpökön és lekvárokon kívül a Tramontána-ról elnevezett cuvée is.

 

Idei évben tovább bővül a nyeremények listája és az érmeken kívül az abszolút első 3 helyezett a Volvo Ivanics jóvoltából számíthat néhány meglepetésre valamint a szerencsések élvezhetik a prémium autók kényelmét és biztonságát egy hétvégén keresztül.

 

Program:
2018. június 15. péntek
Délután 6-tól este 10-ig folyamatos érkezés a balatonfüredi Hajógyári Kikötőbe. Nevezést követően finom falatok, valamint a Szent Donát pince válogatott borai. A hajóval érkezőknek péntekről szombatra ingyenes kikötőhelyet biztosít a Hajógyári Kikötő.

 

2018. június 16. szombat
Reggel 8 – 8:30 között nevezés akinek ez előző este nem sikerült.
Délelőtt 10 órakor a Tramontana-Sennebogen Kupa rajtja. (Limitidő: 17 óra)
Délután 6-tól eredményhirdetés, díjkiosztó, ezt követően pedig az egész nap készülő ételek kerülnek terítékre csopaki borok társaságában.

 

 

További információk és versenykiírás a tramontana.hu weboldalon vagy

2018 évi Tramontana-Sennebogen Kupa Versenykiírás

 

Nevezés a Vihar rendszerben már elérhető, a nevezési díj kiegyenlíthető a Tramontana Yacht Club Egyesület OTP Banknál vezetett 11748083-20023711 számlára történő előzetes utalással is.

 

FONTOS!
Nevezési díj helyszínen: 4.500,-Ft/fő előnevezés esetén, amennyiben a nevezési díj 2018.06.14-ig átutalással kiegyenlítésre kerül kedvezményes nevezési díj: 3.900 Ft/fő.
(A 2000. január 1 és 2003 december 31 között született versenyzők a mindenkori nevezési díj felét fizetik A 2004. január 1-jén és azután született versenyzők – mocók – nevezési díjat nem fizetnek.)

 

A helyszínen lehetőség lesz a vasárnapi HAMIS SZALAG versenyre is nevezni!

 

 

Kiemelt támogató a Hajógyári Kikötő
További támogatók: NEA, Grand Canyon Pub, Pipers Communication.Volvo Ivanics
Szakmai partner: Magyar Vitorlás Szövetség