A Magyar Nemzeti Cadet Osztályszövetség megragadva és egyúttal megköszönve a lehetőséget az Adriatic Challenge Hungary Kft-nek, az általa felajánlott hajótest használatára pályázatot ír ki, mellyel csatlakozni kíván a felajánló azon szándékához, hogy a hazai utánpótlás versenyzést támogassa.


1. A


pályázat célja:

A Magyar Nemzeti Cadet Osztályszövetség megragadva és egyúttal megköszönve a lehetőséget az Adriatic Challenge Hungary Kft

-nek, az általa felajánlott hajótest használatára pályázatot ír ki, mellyel csatlakozni kíván a felajánló azon szándékához, hogy a hazai utánpótlás versenyzést támogassa.


2. A


pályázat tárgya:

A Magyar Nemzeti Cadet Osztályszövetség elnökségének döntése értelmében az Osztályszövetség minden évben pályázat útján kívánja használatra bocsátani az MVSZ tulajdonában lévő és megállapodás szerint az Osztályszövetség használatában lévő HODÁCS típusú 9556 sorozatszámú szerelvényezett hajótestet és a hozzá tartozó uszonyokat (svert, kormány). Valamint rudazat (árbóc, baum, spinakker baum).

3. Általános tudnivalók:

A felszerelések használatának jogát a nyertes egy verseny évadra (2008. december 31-ig) szerezheti meg. A felszerelésekért a pályázat nyertese teljes körű felelősséggel tartozik. A pályázat nyertesének vállalnia kell, hogy a hajó versenyképességéhez szükséges hiányzó felszerelési tárgyakat beszerzi és a hajóval az 5 ranglista versenyen, valamint a Magyar Bajnokságon részt vesz. A pályázat kiírója további eredményességhez nem köti a hajó használatát. A pályázat kiírója segítséget kíván nyújtani a hajó versenyképessé tételéhez, mind az eszközök, mind a hajó beállítására vonatkozóan.

4. Pályázatot nyújthatnak be:

Magyarországon bejegyzett vitorlás és/vagy vízisport egyesületek, megjelölve azokat a versenyzőket, aki a felszerelést használják. A versenyzőknek érvényes igazolással, versenyengedéllyel kell rendelkezniük. A pályázaton csak 1991. január 1. után született versenyzőkkel lehet részt venni.


5. Pályázat tartalmi és formai követelményei:

·
A pályázatnak tartalmaznia kell az egyesület történetének- és a cadet osztállyal való kapcsolatának rövid bemutatását.

·
Tartalmazza a versenyzők pályafutásának-, fizikai tulajdonságainak rövid bemutatását.

·
Tartalmazza a felkészülés lépéseit, edzés- és versenyprogramot.

·
A pályázatnak tartalmaznia kell az egyesület szakmai vezetőjének jóváhagyását, illetve a pályázat kiírás 3. pontjára vonatkozó kötelezettség vállalását


6. Pályázat benyújtása:

A pályázatot 2 nyomtatott példányban postai úton kell benyújtani a Magyar Nemzeti Cadet Osztályszövetség elnökének címére (Böröcz István, 8200 Veszprém, Gulyadombi sétány 1.)

A pályázat benyújtásának határideje: 2008. március 10. 24.00 óra. Pályázatot akkor áll módunkban elfogadni a fenti határidő után, ha a postára adás időpontja bizonyíthatóan a benyújtási határidőn belüli.


7. A


pályázat értékelése:

A pályázat értékelésének fő szempontjai:

·
az edzés- és versenyprogram színvonala;

o
Edzés és versenyprogram felépítettsége.

o
Edzés és versenynapok száma, aránya.

o
Megfogalmazott célok realitása, a célok eléréséhez rendelt feladatok minősége.

·
a versenyzők alkati adottságai;

·
az osztályszövetséggel való hosszabb együttműködés lehetőségének megléte.

8.

Szerződéskötési kötelezettség:

A nyertes pályázóval szerződést köt a Magyar Nemzeti Cadet Osztályszövetség a 2008-as idényre. Az osztályszövetség fenntartja magának a jogot, hogy a pályázatban vállaltakat az évad során ellenőrizze.

Veszprém, 2008. február 15.


Magyar Nemzeti Cadet Osztályszövetség