TRAFIK KUPA!!!! VASÁRNAP!

Amikor a Balatonon a szélerő értéke  Beaufortban már gyakran meghaladja a víz hőfokát Celsiusban, viszont még nem fagy, hogy korizni vagy jégvitorlázni lehessen, akkor kerül sor évről-évre a hagyományos Trafik kupa vitorlásversenyre Budakalászon, hogy a talán nemis létező holtszezonban összehozzon öreget és fiatalt.

A versenyt több mint két évtizede szervező sztáros, Forintos Robi és a főrendező, Erdélyi Béla személye önmagában garancia a jó hangulatra és a sikerre.Ezen a versenyen egy biztos csak: hogy a hajóosztály Optimist. A körülmények az eddigi huszonkét verseny alapján meglehetősen szélsőségesek: volt már későnyári napsütés, de hóvihar és borulásokkal járó kemény szél is a hagyományosan október végi – november elejierőpróbán.

Az indulók skálája is széles: a nyolcéves kezdőtől egészen a sokszoros világbajnokig és Kékszalag-győztesig felöleli a teljes hazai vitorlástársadalom minden rétegét. A verseny izgalmát éppen ez adja: vajon legyőzhetem-e a legmenőbbeket?Vagy éppen: kilencven kilósan, de rengeteg tapasztalattal a fejemben elbírok-e az opében otthonosan mozgó kissrácokkal?

A selejtezők, az elődöntők sorozata bőven ad lehetőséget a forraltborozásra és a dumálásra is – ez a verseny itt  a budakalásziriviérán, a wakeboardközpont környékén évről-évre több résztvevőt és látogatót vonz.

A hivatalos kiírás itt olvasható:

2011trafikkiir.pdf

Találkozzunk november hatodikán Budakalászon!



Ha már indultál – idén is itt a helyed. Ha még nem – annál inkább!