A tisztújítás szellemében mutatkozik be az elnökségi tag jelölt.

1968 február 14.-én születtem, pedagógus és jogász szülőktől, mindketten rajongtak a vitorlázásért. Így nem is volt kérdés: 6 évesen már önállóan kormányozhattam a család kalózát, igaz csak a parttól pár méterre, ameddig a kötél tartott…

Keszthelyről gimnáziumi tanulmányaim végeztével a Marx Károly Közgazdaságtudományi Egyetemre kerültem, itt pénzügyi és tervmatematikusi szakon tanultam, 1991-ben végeztem. Az egyetem végeztével barátaimmal egy új vállalkozásba fogtunk Euroleasing néven, 22 éve ez a cég a munkahelyem. Jelenleg 800 főt foglalkoztatunk,fő feladatom a befektetéseink mindennapi kontrollja, a cégcsoport vezetése.



Feleségemmel 2001-ben határoztuk el, hogy vagyonunk jelentős részét egy olyan kikötőbe fektetjük, aminek a bevételeiből hatékony utánpótlás csapatot tudunk fenntartani. Ma Agárdon és Tihanyban összesen 70 gyerekünk versenyez aktívan, illetve évente 300 gyerek fordul meg táborainkban. Klubunk, a Tihanyi Hajós Egylet-Yacht Klub Agárd 6 edzőt foglalkoztat főállásban.  Fő célunk sportos és egészséges életút mutatása a gyerekek számára, a vitorlázáson keresztül.

A vitorlázásról két hazai szakirodalmat fordítottam: Élesedj és gyorsulj, illetve Versenyvitorlás taktika címen.

Sokadik felkérésre vállaltam el idén először az elnökségi tag jelöltséget, bízva abban, hogy egy új elnökkel hosszú távon a vitorlázók érdekeit szolgáló irányt tud venni a Magyar Vitorlás Szövetség.