Embert próbáló körülmények között hidegben, esőben, de jó szélben sikerült csütörtökön ismét két futamot lebonyolítani.

Magyar szempontból vegyes eredmények születtek. A mai első, sorrendben 6. futamot a Majthényi- Domokos páros nyerte, de nagy ellenfeleik a dán Bojsen- Moller testvérpár és a Holland Kramer- Geelkerken párosok szorosan mögöttük a második, harmadik helyet szerezték meg.

A mai második, sorrendben 7. futamban Majthényiék csak kilencedikek lettek. A futamot a dán testvérpár nyerte és a hollandok a harmadik lettek.

Az összesített állás hét futam után: 1. NED 26. Kramer- Geelkerken, 2. DEN 21 Bojsen- Moller, 3. HUN 70 Majthényi- Domokos. 10.  HUN 78 Kardos-Polgár, 14. HUN 11 Gáborjáni-Argay


EREDMÉNYEK 7 FUTAM UTÁN


A hivatalos hír mellett számoljunk egy kicsit.

A következő, 8. futamnál már lesz két kieső. Ekkor az élmezőny (persze a 8 futam eredménye nélkül) a következőképpen fog állni.

DEN 8 pont, NED 11 pont, HUN 15 pont, AUT 19 pont GER 23 pont. Vagyis a maradék két futamban a magyar hajónak hét pontot kell lefaragnia a dánokkal, 4 pontot a hollandokkal szemben. Elvben nem lehetetlenség, de a dánok és a hollandok eddigi stabil szereplését tekintve nem lesz egyszerű feladat.

Minden esetre: HAJRÁ HUN 70!!!!!!!




A galéria megtekintéséhez kattintson a képre!