Jövő hét szombaton lesz a 2014 évi Tramontana-Sennebogen kupa.

A verseny névadója a Sennebogen cégcsoport, amely már hosszú évek óta működik együtt a Tramontana vitorlás egyesülettel és alapítvánnyal. A szervezők mintegy 50-60 egységet várnak a regattára, amelyre a Tramontana Yacht Club Egyesület rendezésében kerül sor. A versenynek a gyönyörűen felújított és további fejlesztések előtt álló Hajógyári Kikötő ad otthont, mely idei évtől tagja balatoni kikötőláncnak is.

Külön rangot ad az eseménynek, hogy a Tramontana-Sennebogen kupa az Összevont Cirkáló osztály éves bajnoksági sorozatának egyik futama, valamint a Regina Kupa túrafutama is egyben.

A verseny további támogatója csopaki Szent Donát pince és étterem, mely az északi part egyik legkiválóbb vendéglátóhelye ahol megtalálható a saját készítésű szörpökön és lekvárokon kívül a Tramontnáról elnevezett cuvé is.

Alábbiakban a meghívó:

„Kedves Barátunk!

Legénységeddel és természetesen hajótokkal együtt szeretettel várunk az idén 104 évét betöltő Tramontana 8mR yachtról elnevezett TRAMONTANA-SENNEBOGEN kupán. Az elmúlt négy év sikere bizonyította, hogy a verseny és az azt követő – kitűnő borok és príma ételek melletti – baráti beszélgetésekre van igény a vitorlázók körében. Szeretnénk, ha idén még többen jönnétek, hogy együtt hódoljunk nemes szenvedélyünknek a vitorlázásnak és a versenyzésnek.

A károsabb szenvedélyeknek való hódolás továbbra is szabadon választott.

A verseny színvonaláért és a kiváló falatokért a Trami legénységén kívül Igali Csilla a garancia.


Program:


2014 június 13. Péntek

Délután 6-tól este 10-ig folyamatos érkezés a balatonfüredi Hajógyári Kikötőbe. Nevezést követően welcome drink, finom falatok, valamint a Szent Donát pince válogatott borai. A hajóval érkezőknek ingyenes kikötőhelyet biztosít a Hajógyári Kikötő.


2014 június 14. Szombat

Reggel 8 és 9 között nevezés akinek ez előző este nem sikerült.

Délelőtt 10 órakor a Tramontana-Sennebogen kupa rajtja. (Limitidő: 17 óra)

Délután 6-tól Eredményhirdetés, díjkiosztó ezt követően pedig az egész nap készülő ételek kerülnek terítékre csopaki borok társaságában.

Nevezési díj: 3.900 Ft / fő

A nevezési díjban benne foglaltatik a versenyen való részvétel mellett a kikötés a Hajógyári Kikötőben, a felszolgált étkek és borok valamint a verseny emblémájával ellátott póló is.

További információk és versenykiírás a tramontana.hu weboldalon

Előnevezés e-mailben is lehetséges a

tramontana@tramontana.hu

címen valamint a vihar rendszerben.

Nevezés a helyszínen: 2014.06.13. pénteken 18:00-22:00-ig vagy 2014.06.14. szombat 08-09-ig a Hajógyári Kikötőben.

A helyszínen lehetőség lesz a vasárnapi HAMIS SZALAG versenyre is nevezni!”

Versenykiírás és a korábbi versenyek fényképei a

www.tramontana.hu-n