A Pünkösdi Regatta évek óta a második legkedveltebb és legrangosabb nagyhajós túraverseny, mely nevéhez méltóan ünnep is.

A versenyt a TVSK júnis 7-9-ig a Balatonföldvár-Keszthely (I. futam, június 7. szombat), a Keszthely-Szigliget-Zala torkolat-Keszthely (II. futam, június 8. vasárnap) és a Keszthely-Fonyód-Ábrahámhegy (III. futam, június 9., hétfő) útvonalon rendezi.

A több mint ezer vitorlázó és 300 hajó egy teljes hosszú hétvégét tölt együtt versenyzéssel és színes keszthelyi parti programokkal.

A verseny második napján az Öböl Kupa futamról élő közvetítés lesz látható az interneten a http://rollingnews.tv/ címen.



A Pünkösdi Regatta mindig különleges, hangulatos élmény a résztvevőknek. Reményeink szerint a közvetítés révén mindebből a távol lévő érdeklődők, de akár még a vitorlázást nem ismerők is ízelítőt kaphatnak.

A Pünkösdi Regatta közvetítése során rögzített anyagokból egy 20-25 perces film is készül, amely majd a vitorlás sportot idén kiemelten kezelő, és a Kékszalagot élőben is közvetítő Digi Sport adó műsorán lesz látható több alkalommal is.


Fotó: Cseropix



Forrás: MVSZ